Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek egy lánnyal egy randin?

Figyelt kérdés
Ha például elhívok egy lányt randira , és semmi nem jut eszembe amiről beszélhetnénk,mit tegyek? Ha csönd van akkor unalmassá válik.És nem szeretném untatni.Fociról mégse beszélhetek velük,MIT tegyek ha a lány unja magát és nincs téma?PLS segitsetek előre is thx='D :S
2010. júl. 28. 18:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pl?:D Rázom a fejem összevissza nézek és aztmondom h szar ez a randi te tehecc róla?:D:D
2010. júl. 29. 13:16
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kérdezel róla, hogy mit szokott csinálni szabadidejében, milyen a családja, mivel szeret foglalkozni, milyen zenét szeret, stb. egy idő után csak kiderül róla jópár dolog, amire később is rákérdezhetsz, és jó beszédtéma lehet. Pl.:

- Mit csinálsz szabadidődben?

- Járok vívni, ...

- Tényleg, és mióta?

- ....

- És hogyhogy ez a sport? Mit szeretsz benne?

- ...

- De jó ez jól hangzik. Én is így vagyok a focival...

2010. aug. 5. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Hugyozd le.
2010. aug. 5. 18:21
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

Ha kifogytok a témából, akkor az a randi végét jelenti, és akkor megbeszélitek a következő randi időpontját.

Ha meg egyáltalán nincs téma, akkor az azt jelenti, hogy nem illetek össze egyáltalán.

Meg különben is, ha egy lánynak nincs hobbija, amit annyira szeret csinálni, hogy amiről beszélhetne órákon át, akkor az nagyon gáz szerintem, mert mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbija, érdeklődési köre, és ha nagyon szereti csinálni is, akkor arról aztán lehet órákig beszélni! ;)

2010. aug. 5. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Huhh én utálom, amikor azt mondják, hogy "Mondj valamit:) Mesélj magadról:)" Ha összeilletek, úgyis lesz téma. Ha nem tudtok beszélgetni rendesen egymással vagy az is csak ilyen egyszavas mondóka és sok a kínos csend, akkor az a randi már meghalt. És tényleg jó ötlet nem csak úgy beleugrani a mély vízbe. :DD Ha már nagyjából ismered, úgy azért jobb és akkor a csend se lesz annyira kínos. Ezt tapasztalatból írtam... Volt már nagyon jó randim, ahol egyfolytában csak sétáltunk és beszélgettünk. És volt olyan, ami maga volt a halál. Le is léptem, mert "haza kellett mennem". De a srác is úgymond örült neki, láttam rajta, mert nagyon gáznak érezte a dolgot.... :D Na igen, szóval.. egy kalappal. :DD
2010. aug. 5. 19:07
 16/22 A kérdező kommentje:
18:19--->Köszimindkettőtöknek,és a többieknek:) ti sokat 19:07--->segitettetek:D
2010. aug. 5. 20:15
 17/22 anonim válasza:
imádni fogja a csaj, ha érezteted vele, h érdekeled. Ne kérdezz mindig vissza mechanikusan, mert az már erőltetett. Én például elájulnék örömömben, ha mittomén megmondanám a srácnak h a kedvenc virágom a pipacs és kövi alkalomra hozna egy csokorral. Az ilyen pici apróságok annyit számítanak... de ezt csak úgy írtam most. hátha érdekel :D
2010. aug. 5. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Beszélj vele a szarásról. Kérdezd meg, hogy mikor kakilt utoljára, milyen állagú és szagú volt a széklete, meddig kellett utána törölni, mennyi WC papírt használt el, hajtogatja vagy gyűri-e, volt-e már szorulása, szokott-e hangosan fingani ha senki nem hallja, stb. Találd fel magad.
2010. aug. 5. 22:19
 19/22 anonim ***** válasza:
19:07 vagyok. Igazán nincsmit. :DD Mikor lesz a randi?:D
2010. aug. 6. 17:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Mámahónap.
2010. aug. 6. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!