Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin miről beszéljek a lánnyal?
Szeret sakkozni, hülyülni...
Én mindig lököm a hülye dumát, de ha úgyvan, nehogy pont nemenjen...
Ezért kéne valami, ami vésztervként lehet a tarsojomba...
15/F
Jól mondja az előző, nem is kell ennél több. Ami fontos: figyelj oda rá, ne fojtsd belé a szót, még akkor is tettess érdeklődést, ha egyébként nem annyira izgalmas, amiről beszél. A lányok szeretik, ha odafigyelnek rájuk. Beszélgetés közben bólogass sokat, helyeselj, éreztesd, hogy érdekel a mondandója.
Ha nem az a szószátyár típus, poénkodhatsz is neki, ha már abban jó vagy, előbb utóbb úgyis megered a nyelve.
Remélem tudtam segíteni.ó!
Jól mondja az előző, nem is kell ennél több. Ami fontos: figyelj oda rá, ne fojtsd belé a szót, még akkor is tettess érdeklődést, ha egyébként nem annyira izgalmas, amiről beszél. A lányok szeretik, ha odafigyelnek rájuk. Beszélgetés közben bólogass sokat, helyeselj, éreztesd, hogy érdekel a mondandója.
Ha nem az a szószátyár típus, poénkodhatsz is neki, ha már abban jó vagy, előbb utóbb úgyis megered a nyelve.
Remélem tudtam segíteni!
Beszélj neki a házasságról, családtervezésről, unkokákról!
És vigyél 1 doboz óvszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!