Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi előtti izgalom ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi előtti izgalom ellen valami?

Figyelt kérdés

Nagyon gyors lelki segítségre lenne szükségem!! Pár óra múlva randim lesz és nagyon be vagyok parázva!!! 18 múltam, és úgy izgulok mint egy kiskamasz az első randinál!

Eszméletlenül fáj a gyomrom is meg minden, enni sem tudok:(

Tudna valaki pár megnyugtató szót nyújtani nekem??

Köszönöm: egy betoji lány

2010. márc. 15. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:13

Én voltam a 16F.

2010. márc. 16. 19:15
 12/13 A kérdező kommentje:

Szijja kedves 16/F!

Hát, mit csinált? Tulajdonképpen nem is azon múlt, hogy nem kaptam szívgörcsöt, hogy ő mit csinált, hanem hogy világossá vált, hogy tetszem neki (mert neten ismerkedtünk meg, "élő"talink ez volt az első). És magamnak sem mertem bevallani, de attól féltem nagyon, hogy nem fogok neki tetszeni, és hogy az mennyire rosszul fog esni nekem!! Tuti úgy éreztem volna, hogy értéktelen vagyok. Ezért volt az a fene nagy idegesség. Szóval ha Te a kishölggyel már beszélgettél is többször, akkor biztos leszűrte, hogy tetszik neked. Ha kitartóan "ostromolod" odafigyeléseddel és egyáltalán a közeledéseddel, akkor biztos hamar ő is bátorodni fog!! Ha vannak kétségeid vagy kérdéseid, írj nyugodtan!

2010. márc. 17. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:

17:51

Köszi szépen, de már van egy jó "tanácsadóm" az oldalról ez ügyben. :)

2010. márc. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!