Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a szöveg miért NEM jön be nektek?
Figyelt kérdés
Sok buliba voltam már, sokmindent láttam már, és gyakran mikor odamegyek lányokhoz beszélgetni, érzem rajtuk, hogy igen kényelmetlenül érzik magukat a jelenlétemben. Én nem vagyok az a sablonos fajta ember, és konkrét céllal szoktam beszélgetést kezdeményezni, olyan kérdéseket teszek fel lányoknak ismerkedés céljából, hogy: "te ha választhatnál, melyik állat lennél legszívesebben?" Vagy azt kérdezem: "ha multimiliárdos lennél, mit kezdenél magaddal?" stb. Ezek mind olyan kérdések, amikre én például ezer örömmel válaszolnék, mert ez tényleg ISMERKEDŐS szöveg, sokmindent le lehetne szűrni az esetleges válaszokból, de a lányokon azt látom, hogy csak fanyalognak. Helyette az olyan idióta ismerkedős szövegekre, hogy "mizu", meg "tetszik ez a szám?" járnak sikerrel a fiuk. Nekem van büszkeségem, és ilyen üres baromságokkal nem fogok senkihez odamenni, kérdés, hogy ezzel fogok e bárhol sikereket elérni? Amúgy mielőtt bárki azzal jönne: NEM nem vagyok ronda. Tudom, az ember ne ítélkezzen magáról, de legyen az a kiindulás, hogy mind a lány, mind a fiú jól néz ki.2015. okt. 2. 13:55
22/23 anonim válasza:
élőben ha ezzel kezdenének nálam, nekem is furcsa lenne. neten ha beszélgetek valakivel, akkor oké. úgy kb mindegy hogy ír rám valaki. de élőben kissé erőltetettnek érezném. mintha mindenképpen különlegesnek, érdekesnek akarna látszani a szememben az illető, miközben nem az.
23/23 anonim válasza:
Ne bántódj meg, de azt gondolom, kissé nagy az arcod. Én sem vagyok éppen ostoba, van diplomám, két nyelven beszélek, mégsem akarok mindig fajsúlyos témákról (mondjuk jelen esetben inkább oda nem illő..) beszélgetni. Szerintem nagyon zavarba ejtő dolog, amikor ilyen szöveggel állítasz oda lányokhoz. Sokkal jobb lenne, ha megdicsérnél rajta valamit, vagy sablonosabb szöveggel indítanál (még ha idegenkedsz is tőle), mert inkább oldja a feszültséget, és könnyebben indul a beszélgetés, mint ha azon kéne lamentálni, milyen állat is lenne az ember...Ne feledd, a műveltség nem intelligencia függvénye, és az az intelligens viselkedés része, hogy alkalomhoz illően viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!