Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a szöveg miért NEM jön be nektek?
Figyelt kérdés
Sok buliba voltam már, sokmindent láttam már, és gyakran mikor odamegyek lányokhoz beszélgetni, érzem rajtuk, hogy igen kényelmetlenül érzik magukat a jelenlétemben. Én nem vagyok az a sablonos fajta ember, és konkrét céllal szoktam beszélgetést kezdeményezni, olyan kérdéseket teszek fel lányoknak ismerkedés céljából, hogy: "te ha választhatnál, melyik állat lennél legszívesebben?" Vagy azt kérdezem: "ha multimiliárdos lennél, mit kezdenél magaddal?" stb. Ezek mind olyan kérdések, amikre én például ezer örömmel válaszolnék, mert ez tényleg ISMERKEDŐS szöveg, sokmindent le lehetne szűrni az esetleges válaszokból, de a lányokon azt látom, hogy csak fanyalognak. Helyette az olyan idióta ismerkedős szövegekre, hogy "mizu", meg "tetszik ez a szám?" járnak sikerrel a fiuk. Nekem van büszkeségem, és ilyen üres baromságokkal nem fogok senkihez odamenni, kérdés, hogy ezzel fogok e bárhol sikereket elérni? Amúgy mielőtt bárki azzal jönne: NEM nem vagyok ronda. Tudom, az ember ne ítélkezzen magáról, de legyen az a kiindulás, hogy mind a lány, mind a fiú jól néz ki.
Egy idős hölgy mellet de nàla is max csak beszélgetésig jutnàl .
2015. okt. 2. 14:45
12/23 anonim válasza:
Haver, mik ezek a szövegek? Ez komoly? Jó hogy nem kérdezed meg egy lánytól mekkora a lábmérete. Talán még oviba elmegy ez a kérdezős sztori...de az életbe nem.
2015. okt. 2. 14:49
13/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meggyőztetek... Soha többé nem teszek fel ilyen kérdéseket ismerkedésnél, úgy látszik, nem magamból kell kiindulni. Nekem egész életemben pörög az agyam, el kell fogadnom, hogy vannak olyanok, akik nem szeretnek mindig agyalni. Hát ez van. De sablonos akkor sem leszek, inkább egyedül megyek haza :)
2015. okt. 2. 14:49
14/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ezeket a kérdéseket csak példának írtam, nem ezeket szoktam kérdezni, csak ilyesmiket. Mindig mást.
2015. okt. 2. 14:51
15/23 anonim válasza:
Senki nem szeret MINDIG agyalni, ha te igen, akkor még nem voltál kellőképp kimerülve. :-)
Én nem vagyok egy hülye nő, de ha egy idegen ilyen kérdésekkel jönne oda hozzám, bárhol, az első reakcióm az lenne, miközben magamban kinevetném, hogy "mi van?".
Nyugi, az általad idiótának titulált szövegek semmivel sem jobbak.
2015. okt. 2. 14:56
16/23 anonim válasza:
Nincs ezekkel baj, csak nem az ismerkedés legelején érdemes használni őket, hanem már beszélgetés közben. Egyébként annyira tök mindegy, milyen szöveggel mész oda, a mögöttes gondolkodásmód és érzelmi állapot a fontos.
2015. okt. 2. 16:06
17/23 anonim válasza:
En ugy voltam ezzel, hogy szorakozohelyen eloszor tancoltam a pasival, kozben nehany poent mondtam, aztan, ha illonek es tisztelettudonak talaltam a viselkedeset, akkor kiultem vele beszelgetni. Aztan most elettarsak lettunk !
Szoval a mely , intellektualis temakkal nincs bajom. En nem szeretem a ' mi lenne, ha' kerdeseket. A valosagrol szeretek beszelni, lehet komolyabb tema is.
A kerdeseidrol azt hinnem, hogy drogoztal vagy almodozo muveszlelek vagy. ( Tolem tavol all az almodozas. )
Szerintem igy mar erthetobb a lanyok viselkedese iranyodba.
2015. okt. 2. 17:21
18/23 anonim válasza:
Én szeretek ilyeneken filózni, néha ha unatkozok itthon, akkor neten kitöltök ehhez hasonló kérdésekből álló önismereti teszteket, szerintem poén... De kb ahogy az első írta, itthon lazulva, ha épp olyan kedvem van.
Buliban én se ilyen kérdésekre vágyok. A konkrét "POTENCIÁLIS BARÁTNŐJELÖLT VAGY EZÉRT SZÓLOK HOZZÁD" típusú pasikat meg messzire elkerülöm amúgy is. Fújjon össze minket a szél, beszélgessünk először igenis valami érdektelen marhaságról (a jelenlegi párommal az első beszélgetésem arról szólt, hogy mennyire elültük a fenekünket :DDD ), aztán a sokadik randin már lehet ilyenekkel "fárasztani" egymást, de ezzel nyitni elég gáz szerintem. Meg a válaszokat elnézve mások szerint is.
2015. okt. 2. 18:12
19/23 anonim válasza:
Nekem bejön ez az ismerkedési módszer, de tény, hogy én sem vagyok átlag nő....
2015. okt. 2. 18:20
20/23 A kérdező kommentje:
Sajnos én képtelen vagyok a semmiről (ergo mondvacsinált apróságokról) beszélgetni. "Hogy vagy" meg hasonlók, egyszerűen egy idióta szamárnak érzem magam, ha ilyeneket kell mondanom, egyetemről, lakhelyről érdeklődni, és szerintem látszana is rajtam hogy ez nem természetes csevej, hanem kínos erőlködés. Nem ez a természetes közegem. Amúgy meg furcsa a helyzet, ha például nekem tetszene egy lány, és odajönne hozzám, tőlem aztán bármit mondhatna, akár az öregapja részletes életrajzát is elregélhetné, vagy beszélgethetnénk a Fastum gél hatásairól, nekem az is szimpatikus lenne. Fordítva úgy látszik ez nem érvényes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!