Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyik a jobb randira-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a jobb randira-hívó szöveg?

Figyelt kérdés

Csak párszor beszéltetek, nem nagyon ismeritek egymást, de szimpatikusak vagytok egymásnak.

Mindenképp félre kell hívnom, hogy beszélni szeretnék vele négyszemközt.

Ez már rossz indítás szerintem, de egyelőre nem tudom hogy lehetne máshogy.

Az első verzió: csak simán megemlíteni neki, hogy szeretném ha eltöltenénk kettesben egy délutánt, beszélgetnénk, fagyiznánk, ilyesmi.

A másik a hosszabb verzió: Belevinni egyfajta magyarázkodást, hogy miért akarom elhívni. Szerintem ez rosszabb.

2014. márc. 29. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam az első verzió lenne a nyerő :)
2014. márc. 29. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Te fagyiznál, ő nyalókázna.
2014. márc. 29. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányok el tudják dönteni, hogy ki az, aki tetszik nekik, és ki az, aki nem. Ha olyasvalaki hívja őket randira, aki tetszik nekik, akkor nem kell a mese, kerek-perec el kell őket hívni randira. Ha meg nem tetszel egy lánynak, akkor annál próbálkozhatsz akármilyen csodaszöveggel, úgysem fog veled randizni.
2014. márc. 29. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem 1 db konkrét porgramot mondj, ne egész délutánt.
2014. márc. 29. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
3-assal egyetértek. AKármilyen béna szöveget is nyom álmaim pasija, akkor is elmegyek vele és a legfrappánsabb dumát is levághatja nekem egy számomra érdektelen pasi, akkor is nemet mondok.
2014. márc. 29. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor végülis felesleges ezen stresszelnem.
2014. márc. 29. 16:34
 7/7 A kérdező kommentje:

De azért nem könnyű odaállni valaki elé a fenébe is :D

Bár utána mindig jó érzés, ha így alakul ha úgy, már csak a bátorság miatt is :)

2014. márc. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!