Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó randira hívó szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó randira hívó szöveg?

Figyelt kérdés

"Elárulod, hogyan tudnálak jobban megismerni?" - ez jó randira hívó szöveg? Fogalmam sincs, hogy mit gondol rólam a csaj, ritkán látjuk egymást, viszont ha egy esetleges konkrét randira hívást elutasít, ez a parányi kis kapcsolatom is "megszakadhat" vele.

Hogyan tudnám kideríteni, mit gondol rólam (ő 20 én 26)

2013. nov. 14. 08:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
jó ám :)
2013. nov. 14. 08:19
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
ránduljunk ki egy randira mert fickós vagyok :D
2013. nov. 14. 08:27
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem tetszene, jobban szeretem, ha egy férfi határozott. De ez egyénfüggő.
2013. nov. 14. 08:32
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha tetszel neki el fog menni veled azzal a szöveggel is, amit a 2-es írt... ha nem tetszel akkor akármit mondasz úgy sem fog.
2013. nov. 14. 08:33
 5/15 anonim ***** válasza:

Van kedved beülni valahova beszélgetni?

Szerintem ez jó, egyértelmű, nem ciki, viszont nincs benne konkrétan, hogy randi. Szóval elmentek beszélgetni egy kicsit és közben úgyis kiderül, hogy mennyire vagy neki szimpatikus.

2013. nov. 14. 08:44
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Én azt szeretem ha játszanak velem. AZ én barátom nem egy adonis szépségideál mégis nagyon beleszerettem mivel nagyon jó volt a dumája. tett félreérthető megjegyzéseket,játszott magyarul jó volt izgukni hogy most akkor bejövök-e neki vagy sem:) végül elhívott randira de olyan édesen és félénken... utána egészeste nem aludtam a boldogságtól :D
2013. nov. 14. 09:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem először beszélgess vele, csak úgy, a semmiről és mindenről, nevettesd meg, légy számára érdekes, hívd fel a figyelmet, kerülj a radarjára. 5 perc jó duma után ha érdekesnek, kedvesnek, viccesnek talál, mindegy, hogyan hívod el randizni, igent fog mondani. Az ilyen egysoros randi-hívások akkor kellenek ha külsőddel akarsz csábítani és félsz megszólalni, vagy ha tényleg van 30 másodperced az egészre és tudod, hogy 1 mondat dönt el mindent. De ha van pici időd akkor rendesen hívd el, sokkal nagyobb esélyed van mint ha 1 mondatra teszed fel az összes pénzedet.

Ha meg többször is találkoztok én azt csinálnám (saját példa amikor belelendültem a randizgatásokba), hogy elsőnek csak beszélgetnék, ahogy írtam, radarra felkerülni, annyira, hogy éreztesd, neked tetszik az illető (ez nagyon fontos! nem barátság, hanem érezze, hogy számodra ő egy "WOW" lány), gondolkozzon el a csaj rajtam, hagynék neki kis időt, hogy megemésszen, utána úgy is el kezd gondolkozni azon, hogy "hmm, ennek a srácnak ahogy látom bejövök és ő is aranyos, de akkor miért nem hív el randira?"

Majd utána elhívod. Akkor már úgy ahogy fel van készülve, már fejben eldöntötte, hogy akar e vagy sem, na akkor érdemes egy tuti szöveg, mert ha el is döntötte, hogy nem, egy tuti szöveggel igent tudsz belőle csinálni.

Itt figyelni kell, hogy nem szabad sokáig húzni az időt, megérzés szerűen mondjuk harmadik alkalomnál (vagy már másodiknál is), mert ha túl sokáig húzod az az első lendület a csaj oldaláról elpárolog.

és emberek, ne pontozzunk már le olyat aki neadjisten! nem ért egyet a kérdezővel.

2013. nov. 14. 09:11
 8/15 anonim ***** válasza:

""Elárulod, hogyan tudnálak jobban megismerni?" - ez jó randira hívó szöveg? "

Ez nem randira hívó szöveg. Ezzel nem hívod randira és ha olyan választ ad, akkor nem is tudsz tovább menni, csak lesel majd. Nevetséges mennyire nem tudnak manapság normálisan ismerkedni az emberek... Gondolom sokat gondolkodtál a dolgon, és csak ennyit sikerült összehozni? LOL.

Pedig van egy nagyon egyszerű, de hatékony verzió is: köszönsz, közlöd, hogy azok alapján, amit eddig tudsz róla különlegesnek találod és nagyon szeretnéd jobban megismerni. Aztán felajánlod, hogy menjetek el meginni egy teát vagy ilyesmi.

De ha gyakorlatilag idegenek vagytok egymás számára, akkor szerintem ez így nagyon gáz, mert ha még sosem váltottatok egy szót sem, akkor az értelmesebb lányokban felmerül a kérdés, hogy miért is érdeklődnek utána. Ha pedig a válasz az, hogy valószínűleg csak a külseje miatt, akkor az nem mindenkinek tetszik. Bár a legtöbb csajnak nem probléma, ha nem a személyisége miatt hívják randira, hanem "csak" vonzónak találják őket, tehát mindegy... Viszont ha még tényleg semmi nem történt köztetek, akkor szerintem először beszélgess vele és ne randira hívd! Folytass egy laza beszélgetést, bármiről. Ha nehezen megy, akkor bedobhatod a szokásos kérdéseket, pl. mivel tölti a szabadidejét, milyen zenét szeret stb-stb.

Ha csak úgy elhívod randira vagy egy nemrandi-kávéra, de azelőtt még nem történt semmi, akkor még akkor is meg van az esélye, hogy nemet mond, ha nagyon jól nézel ki és neki is az esete vagy (gondolok itt arra, hogy sok lány félős ilyen szempontból, nem megy randira olyannal, akit kicsit sem ismer, mert fél, hogy elrabolják és hasonlók. Jó, most ez így viccesen hangozhat, de tényleg, sokan még akkor is nemet mondanak ilyen esetben, ha tetszik nekik az illető.)

Szóval leírhattad volna bővebben is, hogy mi a helyzet. Mert ez most jelentheti azt is, hogy sosem mentél hozzá 10 méternél közelebb és csak látjátok egymás a buszról, de azt is, hogy már beszélgettetek párszor, csak ritkán találkoztok és még nem történt komolyabb dolog.

2013. nov. 14. 09:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell olyan, hogy randira hívó szöveg?

Ha egy barátoddal találkozol akkor használsz találkozóra hívó szöveget? Nem. Csak normálisan mondod, hogy találkozzatok. Pont emiatt normálisnak tűnik és mivel az emberek szeretik a normális dolgokat belemennek. Így működik a randin is.

2013. nov. 14. 10:03
 10/15 A kérdező kommentje:

Tök jól elbeszéltettünk a fősulin órák előtt, leveleztünk is párszor. Randira konkrétan nem hívtam el, de levághatta, hogy tetszik nekem... na, de mindegy.

1 hétig nem láttuk egymást, előadáson sem ültünk egymás mellett, majd múltkor előadás után írtam neki, hogy nagyon fáradtnak tűnt, meg hogy sikerült a múltkori zh-ja... ennyit, semmi többet. Elolvasta, de nem válaszolt...

Ilyenkor mi van? Tök kellemetlen, mert igazából még ki sem alakult semmi, de így máris megszakadt a kapcsolat, olyan, mintha tettem volna valami olyat, ami okot adna arra, hogy nem válaszol.. pedig nem.

Múlt héten meg _tök általános_ dolgokról megint elbeszélgettünk, mintha semmi sem történt volna (arra nem kérdeztem rá, hogy miért nem válaszolt... nyilván azért nem, mert nem akart semmit. de ha így van, miért volt megint mosolygós? ha ránézek, néha úgy érzem, mintha elpirulna, mintha nem tudná, hogy miért nézem. Ha a füzetét stírölöm, hogy kiderítsem, mit tanul épp, akkor észreveszi, mit nézek, és a "nem értem, miért nézed a füzetem" kifejezéssel elmosolyodik).

2013. nov. 14. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!