Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó randira hívó szöveg?
"Elárulod, hogyan tudnálak jobban megismerni?" - ez jó randira hívó szöveg? Fogalmam sincs, hogy mit gondol rólam a csaj, ritkán látjuk egymást, viszont ha egy esetleges konkrét randira hívást elutasít, ez a parányi kis kapcsolatom is "megszakadhat" vele.
Hogyan tudnám kideríteni, mit gondol rólam (ő 20 én 26)
Az a baj, hogy 26 évesen még mindig nem vagy igazi férfi, még mindig egy átlagos 14-16 éves szintjén vagy.
Az élet ilyen, egy igazi férfi emelt fővel viseli és helyén kezeli az elutasítást is.
Amúgy nem csodálom, hogy nem írt vissza, ha azt írtad neki, hogy fáradtnak tűnt. :D Mondjuk nem tudom, pontosan miként fogalmaztad ezt meg. Az is lehet, hogy egyáltalán nem érdekled, sőt már terhes is neki a dolog, de olyan típus, hogy ezt nem tudja kimutatni, ezért inkább magára erőlteti a mosolyt. Vagy csak így nőtt fel, hogy próbál mindenkihez kedves lenni.
Kicsit úgy tűnik, mintha az egészet csak te erőltetnéd. Lehet, hogy amikor azt hitted jól elbeszélgettetek az csak neked volt jó, ő csak alapból jó beszélgetőpartner és megpróbált veled kedvesen, udvariasan viselkedni, de igazából nem érezte jól magát.
Vagy hagyd békén, vagy nyíltan beszélgess vele, próbáld valamivel lenyűgözni aztán nyíltan kérdezz rá, hogy lenne-e kedve valamikor elmenni veled meginni egy kávét, teát hasonlót. Mert ha tetszel neki, ha nem, ez így egyre csak szánalmasabbá válik, ha nem vagy képes továbbvinni a dolgot.
Ha úgy nőtt fel, hogy mindenkihez kedves, mindenkire mosolyog, akkor mégis milyen _jelekből_ tudom kiszűrni a vonzódását? Nem hiszem, hogy terhes lenne neki a dolog, de ha jó beszélgetőpartner, és a dolgot csak én "erőltetem", akkor mégis miből szűrjem le, hogy érdeklődik-e irántam vagy sem? :)
Azért az egyértelmű jeleket tudom értelmezni...
Egyébként már vagy 3 hete alig láttuk egymást, nem kerestem külön a társaságát, nem ültünk egymás mellé, max. köszöntünk, nem tettem, mondtam vagy írtam semmi olyat, amiből - ha nem szeretné- , azt gondolhatja, hogy "nyomulok", és terhes lenne..
addig hiába álmodozol, hogy lottó ötösöd lesz, ha annyit sem teszel, hogy veszel egy szelvényt.
Menj oda, hívd el randira, nem kell egyből benyomni, hogy randi-randi, legyen egy kávézás vagy tea vagy mozi vagy bármi, ha az jól sikerül megkérdezed, hogy van e kedve folytatáshoz. Próbáld felnőttként kezelni a dolgot, ha nem tetszesz neki, azt elfogadod és kész. Hidd el, nem fognak ujjal mutogatni rád az emberek, mert elhívtál valakit randira és nemet mondott. Azt vagy a 10 évesek teszik vagy azok akik életükben nem hívtak még el senkit sem randira.
Nem kell paráznod szerintem, egy teára a legtöbb lány eljön, csak max akkor nem ha éppen nagyon rossz napja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!