Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Most nagyon elfoglalt vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Most nagyon elfoglalt vagyok, nincs idom" az lerázó szöveg vagy tényleg az lehet?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tenyleg dolga van, nem feltetlenul lerazo szoveg.
2013. dec. 7. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
90%-ban lerázó szöveg. Egy-egy szituációban elképzelhető, hogy nem az (pl. egy rosszkor kezdeményezett telefonbeszélgetéskor), de általában csak lerázó szöveg.
2013. dec. 7. 07:48
 3/7 BlackSword ***** válasza:
Mondjuk ha egyetemista, akkor így a vizsgaidőszak környékén nagyon nem az...
2013. dec. 7. 07:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem egyetemista, elhívtam valahova hogy üljünk be egy italra. Mondtam hogy siman mondjon nemet es akkor jott az "Aranyos srac vagy de tenyleg nincs idom" szoval lerazas
2013. dec. 7. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, az, főleg ha még aranyosnak is nevez, mert ez azt jelenti, h nem tetszel neki.
2013. dec. 7. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:

de ilyet nem mondunk k nyugodtan mondj nemet....

Ám valóban,ez inkább koptató szöveg.

2013. dec. 7. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
ha tetszenél neki szánna rád időt! ennyi.
2013. dec. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!