Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom hogy van e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy van e esélyem nála?

Figyelt kérdés

Napok óta arra a csajra gondolok akit a buszon szoktam látni, észrevettem hogy figyelni szokott amikor elmegyek mellette.

Gondoltam már rá hogy leülök mellé és dumálok vele de mi van ha van barátja (elég jó csaj, nincs kizárva), vagy nem is azért néz mert bejövök neki, lehet hogy nem vagyok túl jó hozzá.

2010. márc. 15. 04:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak akkor tudod meg, hogy ha leüllsz legközelebb mellé és beszélgetsz vele.
2010. márc. 15. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Simán leülhetsz mellé beszélgetni, ha nem jössz be neki még abban sincs semmi gáz hogy odamentél beszélgetni.
2010. márc. 15. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Bakker én nem akarlak elszomorítani de ha buszon lát téged akkor abszolut de semmi esélyed.Ha mondjuk kocsival furikáznál akkor 100%a siker kinézetedtől stílusodtól függetlenül.De a lányok nem szeretnek tömegközlekedni jobban szeretik sőt ma már elvárja még a legegyszerűbb is h legyen kocsid.

Szóval én nem sok esélyt látok a dolodgra.

Tudod IHM:"A túl szexi lányra hiába vársz ha villamossal jársz".Ez a te esetedben busz de egy kutya.

2010. márc. 15. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, sztem tök mind1 hogy tömegközlekedi-e vagy autóval jár. :D

Egyébként szerintem akár lehet belőle valami. Sok sikert, bátorság :)

2010. márc. 15. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség... A lányok nagy része (de legalábbis a normálisabbja) nem úgy választ, hogy "ha nincs autód, akkor nem is kellesz"... Szerintem is az az egyetlen megoldás, ha leülsz mellé, és beszélgettek, de nem osztom az észt, mert én is hasonló helyzetben vagyok mint te: van egy srác, aki nagyon tetszik, de nem merek odamenni hozzá... 21L
2010. márc. 15. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze nem úgy választ.Mert ha nincs kocsid akkor szóba sem áll veled.Ezt úgy bírom amikor a csajok itt osztják az eszet h nekünk nem a pénz számít.Mégis egy egyszerű srácnak sokáig kell őket fűzni és akkor sem biztos h lesz belőle valami.Ha meg jön egy gazdag mercis gyerek annak érdekes módon 1-2mondat elég és már meg is van a kiszemelt lány.akor elárulnád h ez miért is van így?
2010. márc. 15. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Mert érzik a pénzszagot.

Én nem azért járok busszal mert nincs jogsim, hanem mert olcsóbb a bérlet mint a benzin.

Amúgy van kocsi a családban de kicsit érdekes lenne ha beállnék a buszmegállóba kocsival hogy felvegyek egy tök ismeretlen csajt, nyilván be se szállna.

2010. márc. 15. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.
2010. márc. 15. 13:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Te meg egy nagy balf@sz.
2010. márc. 15. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?1.válaszoló voltam:)
2010. márc. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!