Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexelni, mosdatlanul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni, mosdatlanul?

Figyelt kérdés

2 hetes kapcsolat, pasi jokepu, folyton kellemes parfumillat veszi korul,errefel kiderul,hogy napok ota nem furdott,egyaltalan.Megcsak nem is mosdott,mert ex-nojenel lakott, az meg kirakta a szuret. Budosnek nem budos,bar ezek tukreben oralis szex kizarva, de meg igy sincs gusztusom, tudvan,hogy egy 3 napig meg nem mosott nemi szervben bomlasnak indulo feherjek nem keves kellemetlenseget okozhatnak egy noben..

Pasik!!! velemeny? hogy lehet igy szexet akarni??

2015. szept. 29. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Fúj!

Amikor először szexeltem a párommal este 11kor randiztunk, hajnali 4kor jöttünk haza és bizony az első volt, hogy amikor a falnak szorított én elküldtem fürdeni. Utána én is lezuhanyoztam majd jött a kamaty. De fürdés nélkül? Undorító! 3 nap alatt hányszor székelt meg vizelt már? Azt a nemi szervet bekapni? Blőá

2015. szept. 29. 11:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Jaja, pontosan erre gondoltam, 3 nap alatt hanyszor jart a wc-n...

S igy meg nemhogy "bekapni",ahogy irtad elottem valaszolo,hanem kezbe venni is megerne valamit.

2015. szept. 29. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Azért elég gyorsan mennek nálad a dolgok. 2 hetes kapcsolat és csak a mosdatlansága miatt nem szexelsz vele?
2015. szept. 29. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
13: a kérdező minden bizonnyal kinőtte már a kamaszkort. Ez a felnőtt kategória, nem a kötekedők kategóriája, ha eltévedtél volna.
2015. szept. 29. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez így gáz, szállj ki a játékból még így a legelején :)
2015. szept. 29. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon troll kérdésnek tűnik :D
2015. szept. 29. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:
huhh, sztem hagyd a francba...
2015. szept. 29. 13:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is mocskosul szeretem a szexet, csak valahogy másképp értelmezve.
2015. szept. 30. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Valahányszor felmegyek a páromhoz, mindig megkérdezi, hogy letusolok-e. Ezt csak akkor szoktam visszautasítani, ha pont indulás előtt fürödtem, akkor ezt elmondom. Ennek ellenére volt már, hogy nem jutottunk el a fürdőszobáig, mert már az előszobában egymásnak estünk...
2015. szept. 30. 14:47
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

Most a kérdéstől függetlenül: miután elmesélte, hogy milyen körülmények között él, és vagytok annyira bizalmas viszonyban, hogy felment hozzád... a minimum az lett volna, hogy felajánlod, hogy hé, nálad nyugodtan használja ki a fürdő adta lehetőségeket, míg nem oldódik meg a helyzet... mert láthatóan te is tisztában vagy velem hogy milyen kellemetlen a dolog, és nyilván neki is, hiszen azt kérdi, hogy "ugye nem érezni rajta".

Ergo ezt minden bunkóság nélkül "felebarátilag" is felajánlhattad volna...

Empátiából csillagos ötös, kedves kérdező.

Főleg, hogy ezzel a problémád is megoldódott volna, tisztán már mehetne a szex...

2015. szept. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!