Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexelni, mosdatlanul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni, mosdatlanul?

Figyelt kérdés

2 hetes kapcsolat, pasi jokepu, folyton kellemes parfumillat veszi korul,errefel kiderul,hogy napok ota nem furdott,egyaltalan.Megcsak nem is mosdott,mert ex-nojenel lakott, az meg kirakta a szuret. Budosnek nem budos,bar ezek tukreben oralis szex kizarva, de meg igy sincs gusztusom, tudvan,hogy egy 3 napig meg nem mosott nemi szervben bomlasnak indulo feherjek nem keves kellemetlenseget okozhatnak egy noben..

Pasik!!! velemeny? hogy lehet igy szexet akarni??

2015. szept. 29. 10:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
mindig mondom a gizinek hogy ne fűrgyéé le, mert büdösen szeretem.
2015. szept. 29. 10:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért valahol szexelnétek, nem? Ott nincs lehetőség előtte lefürdeni? (Akár közösen?)

Vagy a kocsiban terveztek egy gyors numerát? Az nem valami romantikus...

2015. szept. 29. 10:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell igénytelen emberrel kezdeni...

Hol lakik ha még folyó vize sincs??

2015. szept. 29. 10:48
 4/20 A kérdező kommentje:

Az exevel szakitott,az kitette a lakasbol A pasinak van egy turkaloja, igy ott lakik azota,ugy,ahogy..Ott csak egy kicsi kagylo van, max.kezmosni jo. Feljott ugyan hozzam, probalkozott, de mindezek tudataban nem volt hozza gusztusom, elkuldeni tusolni meg szegyelltem. Pedig nalam megtehette volna.

Ciki,hogy ez neki magatol nem jutott eszebe.

Mindegy mostmar,mert ezek utan valoszinuleg nem is lesz semmi kozottunk, de rendesen leblokkoltam,hogy manapsag hogy leteznek meg ilyen emberek..Mi lehet a fejukben???

2015. szept. 29. 10:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fura. Nem azért, belefér néha egy-egy mocskos szex is, de főleg az elején gondolni kéne erre, egyértelmű. Nem értem, miért nem gondolt erre.

Elküldeni kellemetlen, az érthető, egy ilyen helyzetben egy közös fürdés megoldás lehet.

Honnan tudod, hogy nem fürdött egyáltalán? Nem lehet, hogy máshol fürdik?

2015. szept. 29. 10:59
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
szerintem szervezz közös fürdést, kényeztetéssel :)
2015. szept. 29. 11:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe se jutna. Mindig fürdök közvetlen előtte, nagy ritkán van, hogy annyira sürgős, hogy nem, de akkor is gyorsan megmosom az érintett részeket. Régen is lavórban fürödtek, lehet, hogy ő is ezt tette.
2015. szept. 29. 11:12
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem furdott, o maga meselte el.Rakerdeztem, hogy hol furdik, azt mondta,sehol.(idezem:"Sehol,mert nincs ahol,de nem vagyok budos,ugy-e?... ")

Kozos tusolas fura lett volna,mert amikor feljott hozzam,nekem meg vizes volt a hajam, mondtam is neki, epp most tusoltam...

Fura lett volna 15 perc mulva ismet bemenjek tusolni,miatta.

Jaaa,es nem volt rajta alsonemu.... rakerdeztem,nem fazik? azt mondta,hogy eldobta,majd vesz ujat..

Aucs.

Mindegy mar, de keptelen vagyok belelatni az ilyen emberek fejebe. Szerintem nagy foku tiszteletlenseg igy allni egy no ele. S forditva is az lenne.

2015. szept. 29. 11:15
 9/20 anonim ***** válasza:
ez egy etnikai kérdés! (?)
2015. szept. 29. 11:24
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Na látjátok itt kezdődik az igénytelenség, nem a plusz kilóknál.......
2015. szept. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!