Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeretnek mások csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek mások csókolózni, szexelni?

Figyelt kérdés
Mindkettő kicsit "undorító" nekem, mármint egy csomó féle fertőzést el lehet kapni, ki tudja a másiknak mik a tisztálkodási szokásai. A testnedvek pedig különben sem túl kívánatosak.
2015. márc. 31. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hello aszexualitás
2015. márc. 31. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Hát én még ekkora marhaságot életemben nem Hallottam!Nincs is jobb egy igazi,kiadós szexnél.Legyen az akár orális,akár eggyüttlet,mindegy az,csak csinálni lehessen.Hany éves vagy,hogy Ennyire irtózol a szextől?Képzeld,én meg elég nimfomániás nő vagyok.Ehhez mit szólsz?
2015. márc. 31. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:

ha undorító, hát ne csináld. érdekes, én nem kaptam el semmit, kétes tisztálkodású egyénnel amúgy sem jönnék össze..

csókolózni nagyon jó, szexelni pedig még jobb :) és én szeretem a saját, és a párom testnedveit is :)

20L

2015. márc. 31. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
A szexben nincs semmi undorító... kivéve ha igazán jól csinálják :D
2015. márc. 31. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Te most Trollkodsz? Vagy szimplán csak hülye?
2015. márc. 31. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első csókom előtt én is így gondoltam, mit te, kérdező, de miután szerelmes lettem egy srácba, nincs jobb érzés, mikor ő ölel át és csókol meg úgy, hogy levegőt is elfelejtek venni. Majd ha te is ennyire szeretni fogsz valakit, meg fogod érteni, hogy ez a világ leggyönyörűbb dolga.
2015. márc. 31. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:

2.válaszolónak!!!!

Megismernélek, és feleségül vennélek, de tényleg.

F29

2015. márc. 31. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert mások normálisak!! A te hozzáállásod már kevésbé mondható normálisnak ! :)
2015. márc. 31. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülye? Valszeg aszexuális. Van, aki a habos tortát nem szereti, van, aki a szexet. Ez gyakoribb, mint hinnétek. Csak Mo.-on, meg az ilyen kretén helyeken hiszik, h ez betegség.
2015. márc. 31. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Kettes, ki nem _____ja le, h nimfomániás vagy? Ez olyan, mint amikor a heterók nem értik a melegeket.
2015. márc. 31. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!