Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeretnek mások csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek mások csókolózni, szexelni?

Figyelt kérdés
Mindkettő kicsit "undorító" nekem, mármint egy csomó féle fertőzést el lehet kapni, ki tudja a másiknak mik a tisztálkodási szokásai. A testnedvek pedig különben sem túl kívánatosak.
2015. márc. 31. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A csomó fertőzést meg lehet előzni megfelelő tisztálkodással, illetve azzal, hogy megfelelő személlyel csókolózol/szexelsz. A testnedvek meg természetesek, neked is vannak, most azt, hogy nem mindenkiéhez kerülnél közel, az egy teljesen normális dolog. De ha valakit igazán kívánsz és/vagy szeretsz, akkor pont nem arra fogsz gondolni, hogy mi milyen gusztustalan.

Én mikor először csókolt meg egy fiú iszonyú undorítónak tartottam az egészet és én sem értettem, hogy mások mit szeretnek rajta. Aztán szerelmes lettem (valaki másba) és rájöttem, hogy mind nagyon kellemes elfoglaltság, csak a megfelelő személlyel kell csinálni.

2015. márc. 31. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!