Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar velem szexelni a pasi akkor miert mereget mindig?
Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 01:55
1/3 anonim válasza:
A pasikat arra szocializálják, hogy a nőket elsősorban mint szexuális tárgyat lássák, függetlenül attól, hogy ahhoz a konkrét nőhöz vonzódnak-e vagy sem. Csúnyán fejezve ki magam, felmérik az árut, akár akarnak vásárolni, akár nem
2/3 B.I.G válasza:
#A saját és a haverjaid nevében beszélj már legyél oly kedves.Én elég férfinek tartom magam,és akitől akaor valamit,akartam(8éves kapcsolatom van)Soha nem sexrabszolgaként néztem rá.Szóval az előttem szóló az ne beszéljen többesszámba.Kérdező:Foggalmam nincs talán van rajtad valami testi torzió azt nézegeti,vagy azért néz ő metr azt akarja,csak az illető egy mulya f/asz
3/3 anonim válasza:
2: Ha elolvasod, azt írtam, hogy erre szocializálják a pasikat, azt egy szóval sem, hogy ezzel ne lehetne szembe menni és hogy minden pasi ilyen meg olyan, kivétel nélkül. Én is odafigyelek, hogy ha már megnézek egy nőt mert tetszik a külseje, azt észrevétlenül csináljam és ne feltűnően bámuljam, ami szerintem bunkóság. Különben sem szexrabszolgát írtam, hanem "szexuális tárgyat", ami azt jelenti, hogy a nők szocializációjában meg erősen benne van az, hogy ők leginkább mint egy férfi partnere tudnak érvényesülni, ezért a társadalmi értékük, megítélésük nagyban függ attól, hogy mennyire vonzóak szexuálisan. Ez a mélyen gyökerező nézet minden finomítgatás ellenére még mindig nagyon nagy hatással van a társadalom működésére, de ezt nyilván mindenki maga dönti el, hogy úszik az árral, vagy igyekszik szembemenni vele. Szóval nem általánosítok egyáltalán, csak egy átható társadalmi jelenséget írtam le, mivel úgy gondoltam, informatívabb, mintha csak annyit írtam volna, hogy "azért, mert tapló".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!