Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát én tiszta hülye vagyok:-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát én tiszta hülye vagyok:- O?! Lent

Figyelt kérdés
könyörögtem egy pasinak h ne dobjon..szánalmas vagyok..és még bőgtem is..szerencsére mindez msn-en..Mi van velem? ennyire függenék tőle? én soha nem kötődtem senkihez..senki nem köthet magához..eddig..nem értem miért vagyok ilyen
2010. márc. 14. 16:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nézd..olvasd el és értelmezd. Ha ez nem megy háát sajnálom. Már bocsánat de én pénteken megtanulok mindent ami kell következő hétre és akkor hétvégén nemkell tanulnom. ilyen egyszerű,de egyébként ha jól emlékszem ez a kérdés nem a tanulásról szól szóval a témához kapcsolódóan kérnék válaszokat. És normálisakat. Köszi
2010. márc. 14. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
vazzzzzeeeeee gáz vagy angyalom kicsit. igaza van vkinek.NÖLJ FEL
2010. márc. 14. 17:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék még felnőni.
2010. márc. 14. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
17.12es voltam. Ne haragudj, átolvastam még egyszer, de nem találtam kérdést, amit NEKÜNK szántál volna. Nem tudom te tudsz-e olvasni, de te kijelentetted előttünk is hogy milyen szánalom vagy, nem elég, hogy a pasi is hülyének néz, még itt "ismeretlenben" is mutogatod mennyi eszed van. bocs
2010. márc. 14. 18:21
 15/18 A kérdező kommentje:
miért nézne hülyének? Szeret nekem ennyi elég
2010. márc. 14. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtál ide fel???!!!! Nem értem mi az összefüggés, de te sem. Ha nincs semmi gáz, akkor minek írsz idE?? pláne hogy nem is kérdeztél semmit se. Nagyon szőke vagy úgy látom.
2010. márc. 14. 19:47
 17/18 A kérdező kommentje:
ne hari fekete hajú vagyok:D
2010. márc. 14. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
ez akkor egy jó pl volt neked! HA A FIÚ DOBNI AKAR, AKKOR DOBNI IS FOG! és ha ennyi volt, akkor irtóra fájdamasan, de el kell viselned! tedd túl rajta magad, először nehezen fog menni, de utánna könnyebb lesz. mellesleg nem szabad könyörögni, hogy ne dobjon. de legközelebb feltételezem ezt a hibát nem követed el, mert ebből most tanultál.
2010. márc. 14. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!