Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laci911 kérdése:
Számít ismerkedésnél hogy milyen kocsid van?
Figyelt kérdés
Milyen kocsi ami biztos tabu ?2015. szept. 27. 00:08
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, mert nincs kocsim.:)
12/17 anonim válasza:
Scania R730 \8/ - Ez mindent visz.....
13/17 anonim válasza:
Trabant? Nekem az van. :D
Bár én pont leszarom mit szólnak hozzá a csajok.
Imádom!
14/17 anonim válasza:
Nekem nőként pl egy mitsubishim van és hát amikor randira mentem vele, a csávónak felcsillant a szeme, hogy milyen jó palimagár lennék, de tisztelet a kivételnek. Szóval szserintem számít valamennyit.
15/17 anonim válasza:
Hát már legalább buldózerrel jöjjön, ha akar tőlem valamit! :)
16/17 anonim válasza:
Én örülnék, ha a pasinak lenne kocsija, de hogy milyen, az pont nem érdekelne. :) Ne egy rozsdás tragacs legyen és nem gáz. :)
17/17 anonim válasza:
Persze,hogy számít.
Ez mondjuk attól függ milyen csajjal randizol,ha egy kalibrált szexy fullos,kifinomult hölggyel,akkor meg pláne.
Egyet jegyezz fel ezt 72-s betűvel és ragaszd ki: BKV-RA SOHA NEM ÜLTETÜNK FEL CSAJT,soha érted?
Soha.
Egyszer ültettem fel egy jó csajt másnap tiltott is a Face-n igaza volt,én voltam a barom,hogy egy kifinomult,irhabundás,magassarkús nőt felültettem a BKV-ra undorító komolyan,el is tűnt,de igaza van.
Ami fontos a kocsid,legyen minimum egy SAAB 9-3,BMW 3,BMW 5,Audi A4 ezek a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!