Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért számit az ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számit az ismerkedésnél mennyi kép van fent rólam facebookon, magamról és a barátokkal?

Figyelt kérdés

És mi van ha egysem barátokkal, miért gond ez?????

N

2015. febr. 25. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem gond, ki mondta, hogy az?
2015. febr. 25. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
mert sokaknak a fészbúk az élete, és azt veszik természetesnek, hogy ez másnál is így van. Pedig baromira nem
2015. febr. 25. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki mondta,hogy baj?? Ez nem szamit egyaltalan!!!
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálam nem számít,ha tudni akarod.

21/F

5/11 anonim ***** válasza:
Semennyit.
2015. febr. 25. 19:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert most tette szóvá egy 32!!! éves ember, hogy alig van fent rólam kép(ezt már többen is mondták), illetve hogy barátokkal sincs fent kép rólam..persz ő nem itélkezik..ezt irta, akkor meg mit szól bele??????úú de felidegelt
2015. febr. 25. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól miben leszel jobb hogy sok kép van az fb-den rólad meg a barátaidról?Semmiben.Nekem sincs sok képem.Nem az az életem.Vannak jobb dolgok is az életben.
2015. febr. 25. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy sok ember miért ez alapján itél meg másokat...
2015. febr. 25. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazából azért szeretem én, ha sok kép van fent egy lányról, mert akkor láthatom, hogy valójában hogy néz ki. Egy kép nem árul el túl sokat.

A barátos kép meg azért jó, mert általában azok nem mesterkéltek, mint a "szelfik", hanem azokon tényleg önmagadat adod. Mielőtt személyesen találkoznánk, engem is érdekelne, hogy valójában milyen is lehetsz...

De ettől függetlenül én sem hőbörögnék az miatt, hogy nincs rólad elég kép.

2015. febr. 25. 20:05
 10/11 A kérdező kommentje:
én nem szeretek feltenni spontánt és úgymond beállitott is csak kettő van fent
2015. febr. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!