Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az internetes ismerkedésnél?
Kb egy nőre 100 pasi jut... A lányok többsége úgy van majd az életbe rátalál a nagy szerelem, nem hisz ebben... Vagy nincs is több pasi fent a neten mint csaj, csak a pasik többsége kiéhezett és mindenkire ráír reménykedve valamiből lesz valami?
Mert én akikkel neten beszélgettem, azok megvoltak győződve arról, hogy itt minden újukra találnának férfit, és hogy itt bármit lehet, minden napra jutna egy randi...
Egy nőre mindig több csávó fog jutni.
Tudod mi a baj? Hogy a nőket ez nem zavarja, hanem pont ellen-logiksan 3 csaj képe ugyanazzal az egy csávóért epekedni - így további 297 csávó marad hoppon.
Világos, hogy vannak eltérések. Én is kamaszkoromban a 40 éves angoltanárnőmre maszturbáltam, akiről láttam fiatalkori képeket és láttam, hogy 40 évesen jobban nézett ki, mint 30 vagy 20 évesen.
De általában beszélve, ha azt nézzük, hogy 10-ből 7-8-9 esetben mi a helyzet, azt gondolom hogy az az igaz, amit a 6-os válaszban írtam. Elfogadom, elhiszem hogy vannak különbségek, de azért lehet/szabad általánosítani, mert vannak dolgok, amik a legtöbb esetre igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!