Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél számít ha a fiú száján van herpesz?
Csókról nincs szó csak ismerkedésről, beszélgetésről.
Nagyon rontja az összképet a herpesz? Számít nektek ha a fiú amúgy jóképű?
ne szenvedjetek már b@szod
nem tökmind1?
lány vagyok, és szintén bujkál bennem a herpeszvírus, sőt, jelenleg is itt díszeleg a számon, szóval értem a helyzetet :)
nálam nem számít semmit a dolog, maximum megkérdezik, hogy mit csináltam a számmal, én meg szépen elmesélem, mi ez, meg hogy egy-két hét és el is tűnik :)
a régi ismerősök meg megjegyzik, hogy jajderusnya, mit szopogattam már - persze csak poénból - és át van ugorva a téma :)
értelmes embernél nem számít, hogy most kicsattant-e a szád, vagy nem - persze amíg nem kell utánad innia, vagy nem akarod lekapni, de mint írtad, ez nem áll fönn.
engem azért zavarna. ha szemügyre veszem a fiút, akaratlanul is (vagy direkt :D) elképzelem, hogy milyen lenne megcsókolni. és háát...
persze a félénkebb lányról van szó, még jól is jöhet olyan szempontból, hogy talán nem lesz annyira zavarban. mármint azt gondolja, hogy héé, ő sem tökéletes, mit izgulok?!
attól, függ szerintem, hogy elmenj-e, hogy mennyire szeretnéd meghódítani. ha sok múlik ezen a randin, inkább várj, míg a herpesz elmúlik.
Nemgáz sztem.:)
Citromfűolajat kenj rá- csípni fog, de hamar elmúlik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!