Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, kizáró ok ismerkedésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kizáró ok ismerkedésnél, ha a fiú pattanásos? :S

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy a fejem egy élő pattanásra emlékezteti az embereket, de valljuk be, az arcomon jópár akad belőlük. Sajnos nem használ semmi ellenük, rengeteg dolgot próbáltam már...

De a kérdés tehát: visszautasítanátok a pattanásai miatt egy fiút, ha mondjuk bepróbálkozna nálatok?

Köszi előre!! 14/F.

2011. febr. 13. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ha amúgy nem vagy igénytelen, akkor szerintem senkit nem fog zavarni :) az emberek 95%ának van ilyen korban pattanása... sőt, később is lesz. és akkor se fog senkit zavarni

17/L

2011. febr. 13. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Persze nem gennyes, gyulladt pattanásokra kell gondolni. Le vannak száradva rendesen, csak ugye ott maradnak a pirosas foltok... :S

Illetve még 1 kérdés: az orrom melletti és szemem alatti résznél kicsit szárazabb a bőr, mert ott van a legtöbb és ott kicsit többet kenek a krémből ami leszárítja.

Szóval ott egy kicsit száraz a bőröm. Ez zavarna titeket?

2011. febr. 13. 22:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz is megyek 2 hét múlva, de most alakulóban van egy ismerkedés egy lánnyal, és hát nem szeretném ha elutasítana ezek miatt... :S:S
2011. febr. 13. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:

ha nem ilyen gennyes izé akkor meg tényleg nem kell aggódnod :DDDD

amúgy szerintem:

fürdésnél radírozd le az arcod (de csak két naponta !) és minden fürdés után kend be az arcod valami hidratáló krémmel.. szólsz anyukádnak biztos vesz. vagy csak a szem alatti részt kend be akkor nem lesz olyan száraz :D

17/L

2011. febr. 13. 22:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Ezt a leszárítós cuccot úgy használom, hogy először felkenem a pattanásokra, majd fölé az arckrémet. Így annyira nem szárítja ki mintha magában használnám, de az említett résznél még így is látni.

A bőrradíros dolgot kipróbálom majd, köszi.

2011. febr. 13. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:

jah értem

de amúgy, ha úgyis mész kozmetikushoz akkor kérdezd meg őt is, hogy otthon mit tudnál tenni

én is múlthéten voltam és amit írtam ő mondta :D

mondjuk lehet más bőrtípusúak vagyunk.

(amúgy amikor nyomkodják az arcod az rohadtul fáj xddd szerintem :D)

2011. febr. 13. 22:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem voltam még kozmetikusnál, de igyekszem ,,férfi" lenni majd ott és csendben tűrni az arcnyomkodást. :D:D
2011. febr. 13. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
kozmetikusnál jártál?
2011. febr. 13. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
ja bocs, látom írtad, hogy voltál :) félig alszom már :D
2011. febr. 13. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem az arcomon van gennyes pattanás is sajnos... és még ki se lehet nyomni, mert betegség miatt van... de nincsen problémám a csajozással...
2011. febr. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!