Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem h nem léptem, vagy hibáztam?
Eldöntöttem h elhívok egy pasit kávézni/sütizni...régóta tetszik nekem, ismer de szerintem mint nő észre sem vesz, bár az oka így idővel szerintem h mikor megismert talán friss húsként próbálkozott is csak nem vettem észre (de miután minden új nőnél ezt játssza el leesett..., de nekem több idő kellett aztán valahogy jóban maradtunk, ennyi. Próbáltam jelezni de szerintem nem esett le neki...igy gondoltam elhívom valahova. DE most totál rátapadt egy nő közös ismerősünk, aki egy elég könnyűvérű nőcske, a srác haverjával is kavart nem jártak csak szexeltek párszor, most meg ezzel a pasival csinálja ugyan azt ahogy a haverjával indult, ma pl egész nap beszélgettek, tudtam hogy ha el is hívom a srácot lekoptat. Igazából nem tudom mit higyjek, egyszer udvarolt egy nőnek igy az jött le h komoly kapcsolatot akar, de amugy kb minden nőt körülrajong aki kicsit is jól néz ki és "friss husi" pont mint engem mikor megismert...aztán ebből gondolom h csak szexet akar, pláne h most ezzel a csajjal hogy is gondolná komolyan könyörgöm mikor a srác legjobb haverjával volt pár alkalmi szex a csajnak...ugye jobb h nem hívtam el? met már ezen őrlődöm egész nap...
26/N
Érdemes tisztázni a dolgokat. Ha azóta is csak barátkozol vele, érdemes lenne tudatni, hogy viszonoznád a hajdani közeledését.
Tulajdonképpen azon múlik minden kapcsolat 50%-ban, hogy mutatod-e magad potenciális partnernek vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!