Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét dolog volt tőlem ebben az esetben, hogy a randin otthagytam?
A te fajtád a legrosszabb…
Az ilyen ahelyett, hogy vállalná a felelősséget a tetteiért, másokat állít be bűnbaknak.
Egy tipikus beképzelt tapló soha nem mondja, hogy a világ felelős azért, hogy ő tapló; ő csak pofán köp, és otthagy, viszont ebbe a tipusba tartozó s€ggfejek MINDEN adandó alkalommal hangoztatják, hogy hogy elbánt velük az élet, és BÁRMIT is csináljanak nem ők a rosszak, hanem mindenki, aki életük során rosszat tett velük. Hát, mit ne mondjak; ez van… Anno, középiskola 2. évéig hihetetlenül zárkózott nem volt senkim, bszogattak is emiatt az osztály kutyái, és egy ponton úgy besokalltam, hogy anyámnak háromszor kellett felpofoznia, hogy végre (bőgve ugyan, de) elinduljak az iskolába. Volt, hogy elhánytam magam, úgy pánikoltam iskolába menni. Hosszú ideig alig mertem kimenni az utcára, mert az ilyen élményeim miatt nem bíztam az emberekben.
Mára hál’ Istennek sikerült megváltoznom, mert rájöttem, hogy bennem volt a hiba, nem pedig a többi 7milliárd emberben. És tudod mit? Marha jó érzés jobbá tenni egy ember napját (vagy legalább nem elcseszni)
Ebből a világnézetből nekem egyébként is rohadtul hiányzik a logika: 100%ig tisztában vagy vele, hogy mennyire padlóra tudnak vágni más emberek hülyeségei, erre te ezerszer rosszabb leszel… „XY kiröhögött a hátam mögött a barátnőivel, vajon mi lehet erre a legegészségesebb reakció? Megvan, ha tehetem megalázok minden egyes nőt, akivel találkozok.. De én vagyok az áldozat, és igazam van”
Menjen az ilyen a fenébe.
Mellesleg egy szóval sem írtam, hogy normális társadalomban élünk, nem véletlenül használtam vesszőket, amivel elválasztottam a szavakat. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!