Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan szemét mocskos dolog, hogy azért szeretek randizni, hogy meghívjanak? Kicsit se értetek meg engem?
Szerencsére a pasik szeretik meghívni a nőket. Úgy érzik kis naivak, hogy ezzel megnyerhetik a kegyeinket. Ezért én imádok randizni, azért hogy meghívassam magam, így minden hétre több meghívás érkezik, egy hónapba több vacsira is meghívnak. Persze azokkal a pasikkal nem kezdenék.
Tudom lehet mocskos dolog, meg szemét dolog, de ha ilyen hülyék a pasik, akkor miért ne használjuk ki őket?
Ilyen világban élünk ez van, aki erősebb az győz és bizony a szexualitás manapság hatalom a nőknél :)
Szóval szerintem kicsit meg lehet érteni engem.
Ez szerintem nem mocskos dolog, hanem buta és igénytelen. Akármilyen emberrel eltölteni időt, csak mert fizet, az igénytelenség szerintem.
28/f
Kérdező...ŐSZINTÉN mennyi igaz ezekből?
-nemlehetsz több 23 nál
-igaz hogy meghívnak néha randizni, de direkt eltúloxtad azt amit ide írtál
- kb 3olyan volt hogy kihasználtad a csávót
- volt olyan pasi aki erre rájött, és őis és a barátaid is ri.@ncnak tartanak
- aránylag ronda vagy, és dagadt...ezeket is azért írtad hogy látatlanban szépnek és kívánatosnak tituláld magad...vagy egyátalán nemcagy tisztába magaddal, és csak csodálkozol miért csak a lúzer pasiknak kellesz. Ezért próbálsz túlozni dolgokban, és gonosznak, ri.@ncnak állitani be magadat, hogy hátha így többen buknának rád.
Ha ezekből valami is igaz, vagy netán az összes, írj légyszi egy üzit.
Csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!