Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szemét dolog volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét dolog volt tőlem ebben az esetben, hogy a randin otthagytam?

Figyelt kérdés
Ez úgy történt, hogy 7évvel ezelőtt nagyon szerelmes lettem ebbe a csajba, de anno neki inkább a szemetek jöttek be, én meg rendes voltam és nem kellettem neki. Múlt héten meg bejelölt és rám írt facen… Össze futottunk egy üdítőre. Amikor oda értem és megláttam, hogy iszonyatosan elhízott, meg mondtam neki, hogy ne haragudjon, de elmegyek. Láttam rajta, hogy ez annyira rosszul esett neki, hogy ott helyben majdnem elsírta magát, csak nézett maga elé semmit nem szólt, akart de nem bírt. Ennyi. (régi képek voltak kirakva róla)
2015. szept. 22. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is ugyanez lenne a véleményem, ha férfi lenne az "áldozat". De nem vagyok itt mindig, még nem futottam bele olyan kérdésbe, mikor a nő csinálta, hogy amikor odaért a randira és látta, hogy a férfi nem néz ki olyan jól, ott hagyta a francba. Ha itt lettem volna akkor, ugyanezt a véleményt írom. (9-es)
2015. szept. 22. 17:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nem valós a sztori. :)
2015. szept. 22. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha most is tetszett volna külsőre a csaj,nem hagytad volna ott.Akkor nem zavart volna,hogy régen le sem sz.rt.Érdekes.Épp összeillettetek volna.
2015. szept. 22. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Neki inkább a szemetek jöttek be. Hát te se vagy jobb kérdező.
2015. szept. 22. 18:14
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Háááát nem volt valami szép húzás. De igazából én ezt úgy hívnám, hogy karma. Megérdemelte valamilyen szinten. Mondjuk egy italt megihattál volna vele aztán elegánsan betolhattad volna a csajok kedvencét "legyünk csak barátok" kiegészítve, "mert már nem vagy az esetem" az elegánsabb lett volna.

Az ilyen nők lelkével mindenesetre nem éri meg sokat foglalkozni, ez történt így oldottad meg, pont. Csak visszakapott némi kölcsönt az élettől.

2015. szept. 22. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

"anno neki inkább a szemetek jöttek be, én meg rendes voltam" - :DD ó jaj..

Merem állítani, hogy napi szinten kell jópofiznom olyan emberekkel, akik taszítanak (testileg, lelkileg, vagy bárhogy) de ez természetes velejárója az életnek, és soha nem fordulna meg a fejemben, hogy ne így tegyek.

Ezt jelenti végül is felnőttnek lenni: nem mindig a saját igényeidet teszed előtérbe, hanem ha úgy adódik, eltöltesz szolid 5 percet egy olyan nő társaságában, aki nem jön be, hogy ne alázd meg emberileg...

Nem olyan magy dolog ez..

(üdv a zokogó testvériség jelen lévő tagjainak)

2015. szept. 22. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:
21%

"hanem ha úgy adódik, eltöltesz szolid 5 percet egy olyan nő társaságában, aki nem jön be, hogy ne alázd meg emberileg..."

Miért kellene eltöltenie? Miért ne alázza meg? Jófejségből? Amilyenek a mai nők baromira rájuk fér pár ilyen pofon, úgyis eléggé el vannak szállva maguktól, néha nem árt leszállni a földre. Arról nem is beszélve, hogy a nők ilyen szituációban mérlegelés nélkül alázzák porig a férfit, azzal a különbséggel, hogy nekik meg sem fordul a fejükben, hogy ez erkölcsileg helyes-e.

2015. szept. 23. 00:47
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Zokogó Testvér:

"Miért ne alázza meg? Jófejségből?"

"anno neki inkább a szemetek jöttek be, én meg rendes voltam"

"én meg rendes voltam"

"rendes" - talán ezért?? :D

Amikor a nők erősen húzzák a szájukat erre az "én aztán kedves kisember vagyok ezért senki nem szeret" baromságra az tipikusan emiatt van.

És hogy válaszoljak: azért nem alázunk meg más embereket (se nőket, se férfiakat), mert egy normális, egészséges, a társadalomba beilleszkedni képes, jól funkcionáló ember ilyet nem csinál.

Az ilyesmi ideális esetben kihal az emberből 14 éves korára, de annak a néhány kivételnek, akikből mégse, nem árt elmondani.

2015. szept. 23. 01:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"mert egy normális, egészséges, a társadalomba"

És szerinted ez egy ilyen társadalom? Ne legyél naiv. Ez egy nagy rakás trágya.

Ami meg a 14 éves korra kinövi dolgot illeti. 14 évesen még hittem az emberekben és soha nem bántottam senkit. SOHA. Cserébe mit kaptam, megalázást, magányt, belémrúgást. Őszintén menj a fenébe az egészséges társadalmaddal, meg a magas lóról ugatott baromságaiddal. Tudod nem mindenkinek nyalta fényesre a seggét az élet, és nem mindenki él cukormázas életet!

2015. szept. 23. 01:26
 20/21 anonim ***** válasza:
20%
Ó és igen, azok az emberek valóban rendesek voltak, csak épen éveken, évtizedeken át semmibe vették őket, kihasználták, hogy jobb lelkűek az átlagnál, vagy gúnyt űztek abból, hogy introvertáltabbak. Ezek persze egy férfi esetében halálos bűnök. Ha férfiként nem vagy nagypofájú macsó állat, akkor senki vagy... Az ember lelke sem tud mindent begyógyítani, a sebek helyén hegek maradnak. És igen azok akik ilyet írnak lehet, hogy valaha valóban kedves és jó emberek voltak, csak tönkretette őket a te drága társadalmad.
2015. szept. 23. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!