Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van esélyem nála?

Figyelt kérdés
Van egy lány, felvettem msnre pár napja, és elég sokat beszéltünk de tegnap azt írta hogy én olyan más vagyok, olyan különleges és tiszteletreméltó és ez számára vonzó...meg hogy aranyos is vagyok, meg olyan nemistudja milyen de más és ez neki tetszik, és szeret velem beszélgetni, még nem találkoztunk élőben mert van köztünk egy kis táv , de nem nagy de elhívtam randira, és azt mondta benne van, gondolom tetszek neki, de szerintetek sok esélyem van?És első randin majd hogy kezdjem? Lehet először 2 puszi vagy mit ,hogy?
2010. márc. 13. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
nehogy..ne adj neki puszit..várd meg amig ő ad...
2010. márc. 13. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
az biztos,h tetszel neki,és sztem is várd meg h ő adjon. de ha nem ad,nem azt jelenti h nem tetszel neki,csak félős,viszont akk mikor elköszöntök sztem adhatsz.sok sikert(=
2010. márc. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!