Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Letezhet fiu lany baratsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xaba89 kérdése:

Letezhet fiu lany baratsag?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivel mar regota jobban vagyunk es osszeultunk csutortokon mint ahogy szoktunk, es hirtelen megkerdeztem tole h nem akarna h tobb legyen koztunk mint baratsag.Nem tudott valaszolni csak azt mondta h ne rontsuk el ezt a baratsagot.Azota csak ragondolok es ugy erzem h szeretem es nem tudok tovabb csak baratkent vele lenni,es nem akarom eroltetni h jarjon velem. Mit tegyek?:(
2010. márc. 13. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

VAN a legjobb barátom egy fiú, és lány vagyok

már 3. éve ismerem, és nem adnám fel a barátságot szerelemért ! mert nem biztos,h hosszú távon együtt lennénk, valószínűleg barátság hosszabb. ( előtte az egykori legjobb fiú barátommal belém szeretet és összejöttünk, jártunk fél évet és vége.. azóta nem is beszélt vele,ha találkoztunk a suliban :( )

2010. márc. 13. 21:17
 12/17 anonim válasza:
létezik, de ritka. mert a barátsághoz közel kell kerülni a másikhoz, ha ez ellenkező neműeknél van ak sokszor hosszabb-rövidebb vonzalom is társul. de előfordul h nem. nekem pl 4 ilyen nagyon jó fiú barátom van. igaz eccer régen az egyik akart vmit, később meg én egy másiktól, de ezek csak pár hetes fellángolások voltak. nem engedtünk nekik és azóta is bizalmas kapcsolatban vok mindegyikkel és már fura akármelyikőnknek is belegondolni h vmikor többet akartunk
2010. márc. 13. 21:44
 13/17 anonim válasza:
jah a "mit tegyekre?" is válaszolva: sztem pihentesd egy picit a dolgot, akár találkozzatok kevesebbet, de ne nagyon mert el fogtok hidegülni egymástól. aztán majd kiderül h elmúlik e az érzésed. de erőltetni semmiképp,. és ha neki kellemetlen ak ne is emlegesd ezt a lépést.
2010. márc. 13. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
basszus egy ilyen kérdésre nyiltan hogy lehet e több is, még akkor is nemet mondanék ha amugy igenre gondolnék. ezt igy szerintem nem "lehet" megkérdezni... ez vmi nagyon rossz képzelet szüleménye, hogy majd ugy fognak összejönni vkik hogy "járunk? igen". csak haladni kell az uton és egy idő után egyértelművé válik hogy mivan, szvsz...
2010. márc. 13. 21:52
 15/17 A kérdező kommentje:
azaz szerintettek elszurtam?:|
2010. márc. 14. 10:50
 16/17 anonim válasza:
hát azért hatalmas bakit nem követtél el, lesznek ettől nagyobbak is életed során :) sztem beszéljétek meg és ne feszegesd a témát. de ne érezd furának ha egy időre távolságtartóbb lesz. ha tényl. nagyon jóban voltatok nem fog ki a barátságotokon és ő is helyreteszi magában a dolgokat (én már csak tom) :D
2010. márc. 15. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:

létezik a fiú - lány barátság!!!

" barátságból gyakran lesz szerelem, de szerelemből barátság soha!"

2010. márc. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!