Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Letezhet fiu lany baratsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xaba89 kérdése:

Letezhet fiu lany baratsag?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivel mar regota jobban vagyunk es osszeultunk csutortokon mint ahogy szoktunk, es hirtelen megkerdeztem tole h nem akarna h tobb legyen koztunk mint baratsag.Nem tudott valaszolni csak azt mondta h ne rontsuk el ezt a baratsagot.Azota csak ragondolok es ugy erzem h szeretem es nem tudok tovabb csak baratkent vele lenni,es nem akarom eroltetni h jarjon velem. Mit tegyek?:(
2010. márc. 13. 19:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
nem lehet
2010. márc. 13. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem!

Én a párommal fél évig voltunk jó barátok, minden titkát szokását tudom és Ő is az enyémet (néha jó, néha nem).

6 éve vagyunk együtt :)

3/17 anonim ***** válasza:
100%
CSAK akkor ha kölcsönösen külsőleg "taszítónak" tartanak valamit egymásban. ez esetben ugyanis nem jöhet szóba a szex, és esetleg lehet barátság belőle
 4/17 anonim ***** válasza:

Tipikus, ilyen mindenkivel van :S szerintem ne erőltesd, csak elszúrnád még a barátságotokat is...

Járjatok össze úgy ahogy szoktatok, aztán talán lesz köztetek valami később. Ha meg nagyon reménytelen a helyzet, és tényleg odavagy érte, de nem lehet semmi, akkor ne szadizd magad. Hagyd a francba... Majd idővel úgyis eldől :/ remélem segítettem vmit

2010. márc. 13. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is nagyon jóban vagyok egy lánnyal, és többet érzek iránta mint szimpla barátság, elcsattant egy csók is, minek után rákérdeztem,hogy lehet-e több is köztünk.

"Sajnos csak barátságot érzek irántad."

Azóta is ugyanolyan jóban vagyunk, de én még mindig nem tudtam túltenni magam rajta mert még mindig jobban szeretem mint barátot, és emiatt szenvedek is.

2010. márc. 13. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Nekem pl. rengeteg lány barátom van, fiú viszonylag kevés.

Más kérdés, hogy nálatok most nem ez a helyzet, mivel te nyilvánvalóan szereted, viszont rosszul kezdtél neki a dolognak.

Amit ő mondott, annak semmi értelme, teljesen tipikus mentség, valószínűleg inkább csak zavarban volt. Legközelebb próbáld meg inkább rendesen "befűzni". Tehát pl. alkalmas pillanatban simogatás arcra/kézre/vállra, átölelés, csók, stb., mikor mi adja magát. Ha látja, hogy határozott vagy, ő is jobban fog hajlani a dologra. Persze még így se biztos, de mindenképp több lesz az esélyed. Aztán ha nem jön össze, még mindig lehettek barátok, bár tény, hogy neked ez nehezebb lesz addig, amíg nem találsz magadnak valaki mást, akibe jobban beleszeretsz.

2010. márc. 13. 19:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Előttem szóló, akkor neked is szól, amit leírtam. Nem kérdezni kell, hanem intézkedni. Ezt anno a saját káromon tanultam meg, de most már legalább tudom, hogy ez így működik. Most még bőven rájöhetsz te is. :)
2010. márc. 13. 19:35
 8/17 anonim ***** válasza:

a sok együttlét szerelemhez vezet;)

én ugyanígy voltam vele... 8.ig egy lány volt a barát barátnőm... és nem rontottuk el azzal h több is legyen...

2010. márc. 13. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ritka, ha például lány vagy van barátod akit szeretsz, akkor nem hiszem hogy beleesnél egy fiú barátodba.

L18

2010. márc. 13. 19:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyszer azt mondták,hogy ne a "fellángolós" "szikrás" szerelmet várjuk,mert a kapcsolatoknál sokkal jobb ha mély és bensőséges barátság van a felek között.Magyarul az erős barátság és a szerelem között vékony a határ.És igen ez alaprobléma,hogy az egyik fél mindig többet érez.

Ha tényleg nem "undorodik" tőled,akkor simán van esélyed.Persze,hogy erre így reagált,az ember mindig elősször a fejével gondolkodik és egyszerűen megijedt hirtelen.

Ha tényleg nagyon közeli barátok vagytok és lépsz felé magabiztosan,akkor még bármi lehet! :)

2010. márc. 13. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!