Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha egy fiú nem veszi túl komolyan a tanulmányait?
Figyelt kérdés
Az egyetem nekem csak a bulizásról szól, alig járok be, nem tanulok szinte semmit, elég lazán veszem, és az egyetemi haverjaim is hasonlóan állnak hozzá. Az egyetlen különbség, hogy én néha összeszedem magam, és mindig teljesítem azt a minimum követelményt, ami éppen elég, ahhoz hogy átmenjek, a haverjaim már annyi tárgyat buktak, h tuti nem fogják elvégezni, nekem viszont még sikerülhet, mert megvan minden tárgyam, csak hát nem a legszebb eredményekkel,de az mindegy. A lényeg, hogy az egyik ilyen jó tanuló lány évfolyamtársam beszólt nekem, h nem szereti az ilyen hozzám hasonló fiúkat, akik ilyen lezserül állnak hozzá a sulihoz.2015. szept. 19. 13:05
12/13 anonim válasza:
Igen, zavar. Főleg amikor az ilyen kettessel végzettet benyomják a jó állásokra..
13/13 anonim válasza:
#12: Hiába húzod a szád, attól még, mert semmi életed nincs, és egy magológép vagy, nem leszel okos, talpraesett, vagy jó a szakmádban. Azok a kettes tanulók valószínűleg fényévekkel értékesebbek nálad, ezen nem segít az irigységed sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!