Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért nincs senkim?!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, magas, barna haj,szem. Okos vagyok(nem egós,de télleg okos..)Imádok nevetni, de komoly is tudok lenni, ha kell.Mindig,mindenkivel kedves vagyok,mert így érzem jól magam.Nem vagyok ripacs, sem apáca...és nem értem miért nem közeledik hozzám egy fiú sem.Teljesen kivagyok.Pedig már nagyon várok valakire....
(bocsi,ez nem hírdetésnek akart minősülni)
2010. márc. 13. 17:53
3/15 anonim válasza:
mert a kutyának sem kell egy ilyen csaj!
4/15 anonim válasza:
lehet h csúnya vagy.
vagy önbizalomhiányos. az messziról látszik vkin.
16f
5/15 anonim válasza:
tegyél fel képet, és megmondjuk, hogy miért nincs senkid
6/15 anonim válasza:
én 19f vok és nekem sincs senkim, pedig állítolag jól nézek ki, és nincs önbizalmam, már unom, hogy egyedül vok:(:(:(:(:(:(
8/15 anonim válasza:
Nem találsz pasit? Keress csajt. Ezt most komolyan mondom.
9/15 A kérdező kommentje:
3! miért? ezzel most mi a baj?
2010. márc. 13. 18:32
10/15 anonim válasza:
Írtad, hogy magas vagy. De mégis mennyire magas? Mert az is lehet a gond, ha túl magas vagy. Ezalatt a 180 cm felett értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!