Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Ennyire utálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ennyire utálják a pasik a ducibb nőket/lányokat?

Figyelt kérdés
167 cm 76 kg vagyok derékbőségem:67 mellbőség:101 csípőbőség:105, mások szerint nagyon bájos arcom van..mégsincs barátom már 1.5 éve...Fiúk mi a véleményetek erről a testalkatról? Lányok ti is irhattok.
2010. márc. 13. 14:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

szia

én 166cm vagyok és 64 kg.

Eddig azt hittem ,hogy jó pasiknak nem jövök be kezdek rájönni h igen!

Csak önbizalom kell!

Egy csomoszór van h egy fiúnak teszek pedig nemvagyok nádszál.Fogd fel az egsézet úgyhogy nem vagy se kövér se duci te te vagy. Régen azt mondták nekem h nagyszájúnaygseggű.És én meg dumáltam h ők h néznek ki meg ilyenek és így még jobban utáltak.Aztán leálltam és nem mondtam semmit.csak mosolyogtam és nyelvet nyujtottam és mentem tovább.ez bejött.most is van pasim(nagyon cutee vizilabdázik imádom izmos meg minden)és őt is cukkolt régen most meg nem tud betelni velem.

Mind1 h nézel ki az a lényeg h legyen önbizalmad.Mert akkor eljön az a pasi akinek így tetszel és neked is tetszik.

16/L

2010. márc. 16. 14:26
 32/34 anonim ***** válasza:

Hát figyeljetek lányok, ti sem tekintetek férfinak egy 175 vagy 170 alatti pasit, szóval erről ennyit:D

Inkább örülj hogy a kövérségen lehet változtatni, és javaslom hogy fogyj egészséges súlyra mert szívproblémákhoz és keringési problémákhoz vezethet a túlsúly, én már csak tudom, anyukám elég kövér (156cm-re 95kiló) és sok betegsége van ez miatt:(

2010. márc. 16. 16:04
 33/34 A kérdező kommentje:
06:51 nem, nem én írtam.
2010. márc. 16. 16:43
 34/34 anonim ***** válasza:

ELég vicc,h nem tekintjük pasinak a 170 alattiakat.Tény,h én 178 cm-vel nem állok neki pasizni egy 165 cm-sel,de ismerek 150 magas csajokat,akik meg a 190 magas pasiktól kapnak sikítófrászt.Nem vagyunk egyformák.Bár volt nálam 2-3 cm-vel alacsonyabb barátom is,és megtettem neki azt a szívességet,h nem vettem fel magassarkút:)

AMúgy ez a nem evés akkor sem jó,mert van egy csomó fontos cucc a gabonákban is,amire szüksége van a szervezetednek is.Meg a fehérje.Szóval,jobb lenne,ha jobban átgondolnád a diétádat,mert hiánybetegségek (pl vérszegénység) simán kialakulhatnak,h nem vagy elég körültekintő.

23L

2010. márc. 20. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!