Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Ennyire utálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ennyire utálják a pasik a ducibb nőket/lányokat?

Figyelt kérdés
167 cm 76 kg vagyok derékbőségem:67 mellbőség:101 csípőbőség:105, mások szerint nagyon bájos arcom van..mégsincs barátom már 1.5 éve...Fiúk mi a véleményetek erről a testalkatról? Lányok ti is irhattok.
2010. márc. 13. 14:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14:41!

Jó lenne,hha mások is ezt mondanák,csak tudod,hogy aki nem 50-60 kg az már egyből kövérnek számít,és hha sokszor mondják nekünk,akkor mi is elhisszük.

2010. márc. 13. 14:48
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ugyan :) Hidd el egyáltalán nem jelent semmit a testalkatod, hanem a személyiséged savanyodott meg. Ne érezd magad rosszul a bőrödben. Ez a titka mindennek :) Minden ember más és más, van, aki duci, van, aki vékony, van aki szőke, más vörös stb. Mindenkinek más tetszik :) És kövér sem vagy szerintem :):)
2010. márc. 13. 14:51
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14:50 bár jó lenne tudni közületek ki fiu ki lány..:)
2010. márc. 13. 14:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

ez a 22 kiló tényleg nagyon sok :S inkább lassabban fogyj ha ennyire zavar az alakod, mert a bőröd nem fogja tudni követni az alkatváltozást. én ugyan lány vagyok, de van 1-2 ismerős leányzó akin van pár kiló, de akárhányszor meglátom őket a szemem kiugrik a helyéről annyira jól áll nekik. sztem egyáltalán nem az számít hány kiló vagy, amíg nem származik egészségügyi problémád belőle, hanem hogy hogy érzed magad a bőrödben, mert ha boldog vagy és vidám az kisugárzik belőled és erre felfigyelnek a pasik =)

én csak azzal a gonddal küzdöttem, hogy nagyon alacsony vagyok, és régebben mindig irígykedtem azokra akiknek szép hosszú lábuk van, mert nekem olyan nem lehet 156 centihez =) de elkezdtem elfogadni magam és ezt ahogy írtam meglátták a pasik, és a későbbiekben egy vidám szeretetteljes embert sokkal többre becsülnek mint egy olat aki szép, szép, de üres és csak mutogatni jó, hidd el, csak értelmes emberekkel kell összefutni ami csak kitartás kérdése =)

19/l

2010. márc. 13. 15:07
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

én 164 centi vagyok 67 kilóval.és soha életemben nem piszkáltak ésrte és soha 1 pasi sem mondta hogy őt ez zavarná vagy bármi.ettől függetlenül mikor nagy hajtás van a suliban van hogy megütöm a 70et is,mert nincs időm sportolni.aztán lemegyek nyáron 62re is :D de ezt a legtöbben észre sem veszik.szóval 1általán nem volt kevesebb pasim 70 kilósan mint 62 kilósan :D és őszintén mondom,hogy soha egy rossz szót nem hallottam még pasitól az alakomra.sőt odavannak a érte :) de sztem ez azért van mert elfogadtam magam.igyekszem arányosan "elosztani" ami rajtam van és előnyösen öltözködni.ennyi :D

19/L

2010. márc. 13. 15:26
 16/34 A kérdező kommentje:
Jah am én is 19 éves vagyok... az a baj 15:25 meg akik a ruhát írták..hogy az előbb utóbb lekerül...:) :$
2010. márc. 13. 15:28
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
22/L vagyok.172cm és 75 kg,de amikor ennél több voltam se hátráltatott soha a pasizásba.És nem csúnya palijaim voltak azért.Szal bitti nem azért nincs senkid,inkább mert ha nem fogadod el magad ahogy vagy,az megláttszik.Én szeretem magam,és engem is szeretnek.SOk pasim lehetne annak ellenére,h teltebb vok.
2010. márc. 13. 16:47
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
Ha akarod,hozzánk jöhetsz harmadiknak.
2010. márc. 15. 13:06
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
Én kifejezetten nem szeretem a kövér/duci lányokat, és nem is igazán tudok elképzelni egy kapcsolatot így. Maximum barát lehet az illető. De ez ízlés kérdése, ami meg adott mindenkinél. Nekem a vékony, vagy átlagos testalkat tetszik. 23F
2010. márc. 15. 13:09
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tudnak bele sz*rni a köldöködbe..
2010. márc. 15. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!