Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Ennyire utálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ennyire utálják a pasik a ducibb nőket/lányokat?

Figyelt kérdés
167 cm 76 kg vagyok derékbőségem:67 mellbőség:101 csípőbőség:105, mások szerint nagyon bájos arcom van..mégsincs barátom már 1.5 éve...Fiúk mi a véleményetek erről a testalkatról? Lányok ti is irhattok.
2010. márc. 13. 14:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
55%

van akinek ez az ízlése, van akinek az... de ha nagyon zavar, akkor ne diétázz, csak azt egyed, ami finom, és nincs teli minden mesterséges anyaggal... tudom drágább, de ha zavar, akkor mért ne... Van akinek az ilyen lányok jönnek be...

L/13

2010. márc. 13. 14:31
 2/34 anonim ***** válasza:
21%
igen
2010. márc. 13. 14:31
 3/34 A kérdező kommentje:
Diétázom, csak az elmúlt két hónapban 22 kg adtam le... de nem érzek változást..inkább csak megsavanyodást a személyiségem részéről...
2010. márc. 13. 14:34
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Ízlés kérdése.

Én is ducibb vagyok 164 cm 64 kg és tudom,hogy mit élsz át,kb minden 10. pasi fogadja el,h valaki kövér,de ez még nem elég,mert sok mindenben kell hasonlítanotok + megtalálni a közös hangot.

Ne csüggedj,türelem!

2010. márc. 13. 14:36
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen alkat vagyok,csak 11 cm-vel magasabban:)Engem is zavar egy picit,de igyekszem azokat a ruhákat keresni,amik előnyösek.ahol kell takarnak,ahol kell mutatnak.Én nagyon jól megvagyok vele,bár 2 hete komolyan mozgással kombinált diétába kezdtem,h sikerüljön újra 20as testtömegindexet elérnem.

Amúgy nem veszem észre,h hátrányosan érintene a dolog pasizás terén.

2010. márc. 13. 14:39
 6/34 A kérdező kommentje:

14:39

sokat változtat a +11 cm..sztem:P biztosan jobban nézel ki:)

2010. márc. 13. 14:40
 7/34 anonim ***** válasza:
49%
tudjátok ti mi az h kövér? ha valaki 160-170 cm-esen 120 kiló na az a köövér.nem ti idiótál
2010. márc. 13. 14:41
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Fú,azért ez a 2 hónap alatt 22 kiló nagyon durva...

Figyi,ezt ne csináld tovább mert nagy bajok lesznek.Inkább havi 1,5-3 kilót adj csak le,mert akkor tartósabb lesz a dolog.No meg azt is gondolom,h nagyon súlyos lelki önértékelési zavarral is küzdesz.Jobb lenne,ha emiatt segítséget is kérnél,mielőtt még bulémia,vagy anorexia alakul ki nálad.(Lehet még nem vagy anorexiás alkat,de ez lelkileg indul,aztán áll hozzá a test is.)

És akkor még nem beszéltem a jojo effektusról,ami a fogyókúra abbahagyása után,rögtön visszadob rád több kilót is.

2010. márc. 13. 14:42
 9/34 anonim ***** válasza:
56%

szia, engem max. tizenéves koromban érintett a súlyom pasizás terén hátrányosan,20éves korom után, mindig rengeteg pasim volt(és nem is akármilyenek)bár szerintem kell hozzá egyfajta kisugárzás is, ami szerencsére nálam megvan. szóval ne add fel!!

ja,1hete volt az esküvőm is:D

2010. márc. 13. 14:43
 10/34 A kérdező kommentje:
Neem ilyesmi távol áll tőlem nagyon. egyik unokatestvérem májműködési zavarok halt meg valszeg hánytatta is magát... soha nem csinálnék ilyesmit..csak mindennap futok és nem eszem sokat..szinte semmit:) a vmi azis gyümölcs.
2010. márc. 13. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!