Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mit jelent? Föképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Föképp lányok véleménye érdekelne. (lent)

Figyelt kérdés
Egy bálon "összejöttem" (csak táncoltunk, meg néha kiültünk beszélgetni, de szerintem megvan a kölcsönös szimpátia) egy lánnyal, végig jól elvoltunk, de a végén, amikor lassu zene jött, és lassuznunk kellett volna, ugy láttam mintha nem akarna, vagy nagyon nehezen vette rá magát, (végül megtörtént) és közbe azt kérdezgette: "Ez most komoly?", olyan fura hangsullyal. Ez most akkor mit jelent? (én 17*f, ö 15*l)
2010. márc. 13. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nemlehet h az "ez most komoly"-t arra értette h hamár lassúztok, meg jólelvagytok, akkor ezmár jelenti azt h kapcsolat lesz belőle? és ezért kérdezte h ezmost komoly? szóval h te kapcsolatot akarsz? és komolyan is gondolod?
2010. márc. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!