Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Föképp lányok véleménye érdekelne.
(lent)
Figyelt kérdés
Egy bálon "összejöttem" (csak táncoltunk, meg néha kiültünk beszélgetni, de szerintem megvan a kölcsönös szimpátia) egy lánnyal, végig jól elvoltunk, de a végén, amikor lassu zene jött, és lassuznunk kellett volna, ugy láttam mintha nem akarna, vagy nagyon nehezen vette rá magát, (végül megtörtént) és közbe azt kérdezgette: "Ez most komoly?", olyan fura hangsullyal. Ez most akkor mit jelent? (én 17*f, ö 15*l)
Szerintem azt,hogy "Ez most komoly?" azért mondta,mert zavarban volt(:
Ne félj,csak meglepődött!:)
2010. márc. 13. 10:18
2/11 anonim válasza:
Biztos bizonytalan volt, nem hitte, hogy ez még aznap meg fog történni :) Keresd fel minnél hamarabb, beszélgessetek, találkozzatok...ha ez most tényleg komoly...;)
2010. márc. 14. 12:39
3/11 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nem tudom hogy komoly-e :S
Jól éreztük magunkat meg midnen dumáltunk táncoltunk elköszönésnél puszi-puszi.
Felvettem msn-re de (még) nem jelölt vissza vagy nem tudom :S, ez is zavar most.
2010. márc. 14. 12:46
4/11 anonim válasza:
egy tánc nem jelent semmit.beszélgessetek és majd kiderül akar-e valamit,mert most mi ebből nem tudjuk leszűrni.vagy csak szórakozni akart valakivel egy este ereéig és kész vagy
félénk tipus vagy nem jössz amúgy be neki csak barátnak elmész.ezek a lehetőségek.beszéljetek!kifog derülni mivan!
2010. márc. 15. 14:09
5/11 anonim válasza:
Ha ismered valamelyik barátnőjét, akkor vele is érdemes lenne beszélned, hisz ki tudja mit gondol valójában, és ezt jó lenn tudni. Persze szerintem a csajjal beszélgess, mit gondolna, ha a barátnőivel beszélgetsz először... tégy valamit :) írj neki valamelyik közösségi oldalon, jelöld be.. stb :) de ne tapadj rá :P
2010. márc. 15. 14:10
6/11 A kérdező kommentje:
Myvipen még másnap bejelöltem, egyböl vissza is jelölt. Msnen is felvettem, ott is beszéltünk kicsit, de ez nem jött fel, nem akarok igy konkrétan rákérdezni :S
2010. márc. 15. 14:12
7/11 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, csak bizonytalan és valószinűleg rengeteg kérdés felmerült benne, h most mi lesz veletek stb., amire még maga sem tudja a választ. De az estéről jó lenne miharabb beszélnetek...És azt is jó lenne tudnod, h volt e már kapcsolata valamilyen sráccal előtted? Mert ha nem, akkor csak megijedt szerintem. De ezt ne tőle kérdezd meg, h volt e kapcsolata, mert azt úgy sem mondaná el, ha esetleg nem volt. Valahogy derítsd ki.:)majd szorítok nektek, h legyen vmi :)
2010. márc. 15. 14:24
8/11 A kérdező kommentje:
huu köszi :), nem is gondoltam volna h ennyi értelmes választ kapok :)
2010. márc. 15. 14:47
9/11 anonim válasza:
huh hát meglepődtem :P
ahogy olvastam a kérdést nekem rögtön az jött le h szegény lány a lassúzás gondolatától rémült meg, de ennyi válasz alapján, aki mind-mind úgy gondolja, hogy bizonytalan veled kapcsolatban, hát én is elbizonytalanodtam.
mindenesetre azért ha ez a bizonyos fura hangsúly olyan volt amilyenre én gondolok, sztm csak a táncra értette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!