Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele ha egyáltalán nem jön be? Fiúk véleménye érdekelne elsősorban!
Én is az "egy próbát megér" tábort erősítem. Bár a csalódás nem jó dolog, de ha nem is próbálsz ki valamit, esélyed sincs a sikerre. Adj egy esélyt neki, ha már ennyire akarja!
Azt meg Te tudod, hogy "mennyire" nem jön be. Ha annyira, hogy látni se bírod, akkor biztosan nem merülne fel ez a kérdés, nem? (Akkor persze ne találkozzatok, mert minek?) Ha viszont csak hidegen hagy a képe, abból még bármi lehet élőben. Jó is, rossz is. :P
Én ezt sosem értettem, ha valaki nem jön be megmondom, hogy "Miért szeretnél találkozni? Nem vagy az esetem." ha azt mondja azért még találkozhatunk akkor rendben, de én csak barátként megyek, ha megyek.
Én másoktól is ezt várom el, mondja meg ha nem vonzódik hozzám és kész, mert akkor nem "udvarolok" neki tovább :D
Persze ha unatkozol elmehetsz, ha más nem lehet barátok lesztek.
De én azt vallom ha elsőre nem fog meg egy lányban semmi, akkor később se fog. El tudom dönteni rögtön, hogy tetszik vagy nem, később már ezen semmi nem változtat, járni akkor se fogok vele max. kedvelem barátként.
ezt csak te tudod eldönteni mennyire érezted magad jól/kellemetlenül a találkozón, ha szívesen mész a következőre és már nagyon várod akkor lehet belőle valami
amúgy szerintem nem kell megijedni attól ha első talin még nem vágysz a csókjára,próbáld ki a következő randit..
az viszont már jelentene valamit ha undorodnál tőle hogy vele csókolózz,akkor hagyd az egészet,de ha semmi ilyesmi akkor jöhet a 2.randi
hajrá :)
Olyan kapcsolatba semmiképp nem menj bele ahol a partneredet nem tudnád szeretni.
Mert akkor nem csak magadat hanem őt is tévútra viszed.És mind2őtöknek csak ártasz vele.
Hiába jó,rendes meg minden,ha nem az eseted.
De nem feltétlenül kell vele megszakítanod a kapcsot vele,lehettek szimplán barátok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!