Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az ilyen kefefejű srácok?
Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal srácnak ilyen sérója van. Csajok,nektek ez tetszik??
2015. szept. 13. 20:49
21/25 anonim válasza:
# 19/19 Időpont ma 22:01 - Mi csak egy töredéke vagyunk a női nemnek, azért sokkal több nő él a világban. Csak az itt eddig válaszoló nőknek történetesen más az ízlése. Nem mi vagyunk az összes nő, és feltételezem, mindannyian csak a magunk nevében beszélünk, én legalábbis. :-)
22/25 anonim válasza:
Egyébként srácok, nem tudom feltűnt e, hogy a saját nevünkben beszéltünk.. Azért mert itt épp vagyunk páran, akiknek ez nem annyira jön be, még nem jelenti, hogy nincs másik 10, akinek meg igen.
Szóval magyarázhatsz, hogy ez mennyire "érdekes", de igazából csak az az érdekes, hogy fogyatékos vagy, amiért ezt nem sikerült felfognod.
23/25 anonim válasza:
Így van, én is csak a magam nevében beszélek. Nekem soha az életben nem volt közöm egyetlen ilyen hajú pasihoz sem.
24/25 anonim válasza:
K**vara tok mindegy a haj...
25/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!