Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az ilyen kefefejű srácok?

Figyelt kérdés

Rengeteg fiatal srácnak ilyen sérója van. Csajok,nektek ez tetszik??

[link]

[link]

[link]

2015. szept. 13. 20:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
és az elsőben mégis mi a problémád?
2015. szept. 13. 21:13
 12/25 anonim ***** válasza:
Van egy két ismerősöm, akinek nagyon jól áll, de általánosságban elmondható, hogy inkább suttyó kinézetet kölcsönöz a viselőjének. Na az viszont határozottan nem jön be.
2015. szept. 13. 21:15
 13/25 anonim ***** válasza:

És most alapvetően erről a típusról beszéltem.

[link]

2015. szept. 13. 21:15
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
Vezető beosztásban dolgozom egy menő cégnél és ha egy ilyen hajjal meglátnátok akkor lesuttyóznátok egy tanult embert? Ezigen!
2015. szept. 13. 21:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Az első talán a legtaszítóbb nekem. Nevetséges, hogy oldalt majdnem kopasz, felül meg ott egy milliméter pontosra belőtt kis hajsziget. :D

2015. szept. 13. 21:17
 16/25 anonim ***** válasza:

Szalai :D

A sérója helyett inkább 2 gólt b*szott volna be a románoknak a hülyegyerek...

ma 21:08 - a hosszú haj nem férfias?! Ma is tanultam valami hülyeséget a gyékán...

2015. szept. 13. 21:21
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
szerintem menő
2015. szept. 13. 21:22
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Amikor általános iskolás 7-8. osztályos voltam, a fiúktól mindig lehetett fésűt kölcsön kérni, mert náluk mindig volt, folyton a frizurájukkal foglalkoztak, többet, mint mi lányok (remélem, azért azóta kinőtték) mi meg röhögtünk rajtuk emiatt. Szóval az ápolatlanság meg a Törpojáca szintű piperkőc viselkedés között van átmenet, na, azt kell megtalálni. :-)

Egyébként az első röhejes, a második olyan, mint akinek szétfújta a szél a haját, még talán a harmadik a legelfogadhatóbb, bár oldalról nem látom. Szóval van, akinek jól áll, és meg lehet jól csinálni, de mindennek megvan a helye, egy focista lehet röhejes (amilyen a magyar foci, a hajkorona már nem számít...), egy bankigazgató azért ne legyen komolytalan.

2015. szept. 13. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
13%
Ahhoz képest, hogy itt egy csajnak sem jön be, az összes bokavillantós nadrágba járó, térdig érő jedilovag köpenyes 50 kilós ecsetfejű h lyegyereknek van barátnője, szóval érdekes.
2015. szept. 13. 22:01
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#19: Ráadásul ezek után az ecsetfejű rohambuzіk után másik 3-4 lány/nő is bomlik per koponya. Biztos szarul látok, no comment! Nő ≠ logika.
2015. szept. 13. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!