Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az ilyen kefefejű srácok?
Rengeteg fiatal srácnak ilyen sérója van. Csajok,nektek ez tetszik??
# 11
Az első talán a legtaszítóbb nekem. Nevetséges, hogy oldalt majdnem kopasz, felül meg ott egy milliméter pontosra belőtt kis hajsziget. :D
Szalai :D
A sérója helyett inkább 2 gólt b*szott volna be a románoknak a hülyegyerek...
ma 21:08 - a hosszú haj nem férfias?! Ma is tanultam valami hülyeséget a gyékán...
Amikor általános iskolás 7-8. osztályos voltam, a fiúktól mindig lehetett fésűt kölcsön kérni, mert náluk mindig volt, folyton a frizurájukkal foglalkoztak, többet, mint mi lányok (remélem, azért azóta kinőtték) mi meg röhögtünk rajtuk emiatt. Szóval az ápolatlanság meg a Törpojáca szintű piperkőc viselkedés között van átmenet, na, azt kell megtalálni. :-)
Egyébként az első röhejes, a második olyan, mint akinek szétfújta a szél a haját, még talán a harmadik a legelfogadhatóbb, bár oldalról nem látom. Szóval van, akinek jól áll, és meg lehet jól csinálni, de mindennek megvan a helye, egy focista lehet röhejes (amilyen a magyar foci, a hajkorona már nem számít...), egy bankigazgató azért ne legyen komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!