Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismertek igazi nagy nocsabaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek igazi nagy nocsabaszokat, szoknyapecereket?

Figyelt kérdés
Lehet az egyen az ismerosod, az sem baj, ha olyan holgy vagy, aki volt mar ilyen igazi nocsabasszal, akirol vagy tudta, hogy az vagy nem. A kerdesemmel az egyenre lennek kivancsi. (Es nem a stilusa az egyedi szovegekre!!!) hanem, hogy mi a foglalkozasa, milyen iskolat vegzett, milyen kocsija van, mekkora haza, vagy hogy merre van a lakasa, milyen kb az anyagi helyzete ( varos kozpont, vagy vett maganak egy tanyat, lovarddaval, toval...) ezek azert lennenek fontosak, mert altalaban, azok az emberek tudnak sikeresek lenni a noknel, akik elgedettek az eletukkel, sikeresek, magas a komfort zonajuk ( ezt a pszichologiaban a Maslow-i piramis aljanak hivjak, ami mar szerintem a mai Magyarorszagon nem minimum, hanem kb kozep szint) na ezek az egyenek tudjak le enekelni a butyit nagyon sok holgyrol. Mi velemenyuk ezekrol a ferefiakrol a tobbi ferfinek. Irigyek vagytok rajuk kollegak ( en is ferfi vagyok nem irirgy abszolut, csak szeretnem tudni a titkot, ami lehet egy jo szakma, pl ha kitanulom, akkor a jovedelmem vagy az idobeosztasom miatt en is komfortosan ereznem magam, igy tudnek ismerkedni tobbet es talan vegre sikeresen). Holgyek es a ti velemenyetekre is kivancsi lennek, ha tudtatok, hogy az egyen nagy csibesz, akkor miert mentetek bele a kalandba. Az ilyen alfahimeknel, mikor megjelentek esetleg gondot okozott sajatmagatoknak, hogy ferjnel vagytok? Ha tudtatok, hogy nem korrekt, amit csinaltok megis mi volt az a pillanat,, gesztus... Mikor eldontottetek, hogy odaadjatok magatokat a ferfinak? Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

2015. szept. 8. 16:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 te is szinten zenesz?
2015. szept. 8. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
11 Csak volt, majdnem 10 évig:D
2015. szept. 8. 18:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Hetes vagyok. Szex partner kereső. Azonos perverziók. Ez a kapcsolat lényege. Menet közben derült ki sok minden.
2015. szept. 8. 18:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, ismerek ilyet. Hogy miért mentem bele? Mert amikor megismertem, nem tudtam, hogy ilyen, vagyis sejtettem, de nem törődtem vele. Hatalmas csillogó szem, széles mosoly, kedves, vidám természet... beleszerettem első pillantásra. Később persze megtudtam róla sok mindent a beszélgetéseink során, tudtam, hogy tőlem sem akarna semmi komolyat, mégis reménykedtem, hátha, addig is boldog voltam, hogy megkaptam a figyelmét, az okos, intelligens gondolatait, hogy néha még meg is ölelt. Odaadtam volna magam neki, ha az utolsó pillanatban nem vagyok elég erős hozzá, hogy nem-et mondjak, valahogy az agyam még szerencsére visszavette az irányítást. Azonnal lezárta emiatt a több hónapnyi "kapcsolatot" vagy bármi volt az, barátság, legalábbis nekem. Nem végzett még, most tanul egyetemen, nincs autója sem úgy tudom. Hogy mivel szerzi a csajokat? Elképesztően remek megfigyelő, azonnal levágja a nőkről (emberekről), hogy kitől mit várhat, beszélgettünk erről sokat, és pszichológiai szempontból elképesztően értelmes, úgy manipulálja az embereket, hogy mindig megkapja, amit akar. A vonzó külsejéből senki nem gondolná, hogy mi rejtőzik mögötte, bizalommal fordulnak hozzá, tapasztalatért, segítségért (mert bármit megtesz kezdetben, amit az ember kér, közel csalogat bárkit, ha szükséges). Mondhatjuk, hogy elég sikeres, tanulmányi és munkahelyet nézve, de nem elégedett az életével, ezt csak mutatja, a folyamatos hódításaival régi traumákat kompenzál.
2015. szept. 8. 18:28
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 ez erdekes iras volt, de hogy lehet egyetemista, aki meg nem vegzett, es sikeres a munkahelyen? Gondolom magas az illeto ezert fordulnak hozza sokan (nok) bizalommal, valami miatt a magassagban biztonsagotr latnak mar elso blikkre a nok.
2015. szept. 8. 18:36
 16/24 A kérdező kommentje:
#7 #13 ez a kapcsolat anyagi javakon alapszik? Vagy tenyleg reggeltetek mind2 en mert van egy fetisetek, amit nyilvan o nem ker otthon a felesegetol, neked ugyanaz, es osszejottetek elvezni egymas tarsasagat? En meg ilyenrol sem hallotam, hogy a tarskeresokrol tenyleg szexpartnert talaljon valaki nem penzert
2015. szept. 8. 18:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Világosan leírtam hogy nem adunk egymásnak dolgokat és hogy csak sejtem az anyagi státuszát. Most konkrétan prostinak nézel valakit, mert van valamilyen perverziója amit szeretne megtapasztalni és erre a megfelelő fórumot igénybe veszi? Nyilván randiztam onnan egy-két emberrel, nem csinálnék semmit olyannal aki nem vonzó számomra, és neki volt az a stílusa ami megfogott és az egyébként bátortalan próbálkozás szárba szökkent.
2015. szept. 8. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, te vagy az egyik legnaivabb felhasználó, akitől valaha is olvastam bármit ezen az oldalon. :) Amúgy cuki vagy, csak úgy dől belőled a gyermeki ártatlanság, a jóindulatú bugyutaság. Azt gondolod, munkán, kocsin, életstíluson múlik? Akkor jól figyelj:

Nincs befejezett középiskolai végzettsége, az anyjával él, közmunkás, autója hol van, hol nincs (valójában csak használatra van nála, de nem az övé), öltözködése totál átlagos, a komfortzónája a béka s***e alatt van, kisvárosban él, belterjes környezetben.

De amikor megjelenik az ajtóban, remegni kezd kezem-lábam, és alig kapok levegőt. Megáll mellettem, és segít, hogy megtámaszkodhassak, mielőtt összecsuklanék. Magához húz, és megtart, nehogy lezuhanjak a lábamról. Megcsókol, és a falig taszigál, hogy ne kelljen neki felsegítenie... Nem kellennek ehhez anyagi javak; nem kell hozzá kocsi; szexisség és bujaság, ez kell hozzá.

2015. szept. 8. 20:41
 19/24 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok: Nem, éppen ellenkezőleg, alacsony srác, a biztonságot nem a magassàg adja. Ès egyetem mellett lehet munkát végezni, hogy megértsd, úgy mondom, hogy a fiatal koràhoz képest a lehető legsiketesebb. :)
2015. szept. 8. 21:11
 20/24 anonim ***** válasza:
#14-es, bocsi, elírtam a számot
2015. szept. 8. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!