Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban igaz lehet, hogy "Ha egy igazi nő azt mondja "nem", az azt jelenti: "talán", ha azt mondja "talán", az azt jelenti: "igen", ha azt mondja "igen". Akkor nem is igazi nő, csak rïbanc. "?
Persze a nő csak veszíthet... És mégis férfiból van sok magányos. :(
22/F
Nálam a nem az nem, a talán az talán (vagy igen vagy nem) és az igen valóban igen.
Szerintem nem olyan nehéz...
És ezek szerint "igazi nem"-et nem is tud szerencsétlen nő mondani?!
Az a baj az ilyen "szállóigékkel", hogy egyes véglények szó szerint veszik és akkor sem állnak le, amikor már le kellene...
A másik oldalról pedig az a baj, hogy ha a nő emiatt a hülyeség miatt elhajt egy normálisabb srácot (mert azt hiszi, hogy "kéretnie kell magát"), akkor az másnál fog próbálkozni, a menyecske pedig hoppon marad.
Nem kell cifrázni, mindenki azt mondja, amit gondol/érez és akkor nincs baj.
Ez asszem elég élénken él a srácok fejében, mert nem egyszer, nem kétszer fordult elő, hogy mondtam, hogy NE, vagy NEM, és azt hitte csak játszok vele, hogy de, még...
Nagyra nyílt szemek fogadtak mindig, mikor határozottabban mondtam hogy nem viccelek. És akkor jött ez a .. Hát azt hiszik a csaj kéreti magát. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!