Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mondja meg a randihelyszínt, illetve a programot, a férfi vagy a nő? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Azt szeretitek jobban, ha a partner mondja a helyet/programot vagy, ha ti? Én lányként sokkal jobban szeretem, ha a férfi találja ki, mégis csak ő "visz" randira. :) Fiúk ti hogy vélekedtek erről?2015. szept. 6. 23:19
1/6 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy mondok 1 helyszínt és megkérdezem ott jó lesz neked? :)
2/6 anonim válasza:
Én mondom meg a helyszínt és az időpontot is. 10-ből 9 lány pedig örül ennek és elfogadja.
A hellyel még sosem vitatkozott senki, ha pedig egy időpont nem jó valakinek, akkor is megbeszéljük hogy melyik nap és melyik napszakon ér rá, de a konkrét időpontot órára és percre én mondom meg. Így van ez jól szerintem.
22/F
3/6 anonim válasza:
Akinek van épkézláb ötlete. Nekem semmi bajom azzal, hogy én döntsem el, mi hogyan legyen.
6/6 anonim válasza:
Mindenre volt már példa!
Nekem egyik variációval sincs bajom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!