Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőktől egyre inkább elvárják-e azt hogy az első
randin már a férfi fogja meg a kezüket és ha
kölcsönös a szimpátia akkor a végén csattanjon el a
csók is?
1/15 A kérdező kommentje:
*A nők....csak rosszul írtam az elején
Van olyan konzervatív nő, aki egy konzervatív férfit keres, csak elég ritka. Én is ilyen helyzetben vagyok
2015. szept. 5. 20:33
3/15 A kérdező kommentje:
De sajnos sokan a rossz srácokat szeretik és nem a becsületeseket...aztán meg sírnak ha át lesznek baszva és meglesznek csalva esetleg aztán pofozva...mert nekik rosszfiu kell....Nők istenem nehéz őket megérteni!
engem még senki nem fektetett le ,ennyit erről
2015. szept. 5. 20:44
Hány éves vagy kérdező? Honnan tudod, hogy milyen volt a nők tartása 30-40 éve? Amit anyud, meg a nagyi mesél, az nem biztos, hogy úgy is van. Én se biztos, hogy elmesélném az unokámnak, hogy nagyapáddal egy házibulin jöttünk össze :D
Hidd el nekem, sose voltak annyira szabadosak a fiatalok, mint a 60-as évek végén, 70-es évek elején. Szexuális forradalom, nagy generáció, hippi mozgalmak, stb. A különbség az, hogy nem volt fb., nem értesült róla a fél világ, hogy ki kivel.
2015. szept. 5. 21:01
Na látod nekem nem kéne konzervatív nő. Szeretem ha egy nő tudja és kimutatja, hogy mit akar és nem játszik színdarabot velem.
2015. szept. 5. 21:10
Számomra nem attól lesz ku*va, ha könnyen kapható (számomra), hanem attól ha nem hűséges. Nekem nem kell, hogy fölös köröket fussunk, mert nevetséges.
2015. szept. 5. 22:12
Én az első randin hozzá sem érek a másikhoz, ha nem muszáj.
Mondjuk a másodikon sem. Kivéve, ha a 2 alkalom között eltelt kb. 3-4 hónap.
2015. szept. 5. 23:15
EZ megint egy sztereotíp kérdés. Minden attól függ, hogy mióta ismeri egymást a nő és a férfi. Ha egy baráti társaságban vannak évek óta és aztán lesz 1. randi, vagy amúgy évek óta ismeri a pasit akkor mért lenne gáz a kézfogás vagy akár a csók 1.randin? Megint más a helyzet, ha személyesen addig még sosem látták egymást. Minden körülmény- és emberfüggő, ezt végre tudomásul kellene venni. Ha az egyik fél már egy ideje szerelmes a másikba, nyilván való, hogy könnyebben enged, és ettől még nem lesz ordas k.
2015. szept. 7. 15:30
10/15 A kérdező kommentje:
pedig sajnos egyre több a könnyűvérű hűtlen nő..Régebben más erkölcsök voltak a Horthy-rendszerben nem lehetett csak úgy félrekefélni vagy az első randi után megszaszatnia magát egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések: