Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok való egy nőnek kezdeményezni?
Van tapasztalatom párkapcsolatok terén, volt hogy kezdeményeztem, 30 felett vagyok.
S egyre inkább azt gondolom, a férfinak illik udvarolni, és nem fordítva. Vagy ha elvárja hogy én kezdeményezzek, necces, hogy a nadrágot is nekem kell majd hordani a kapcsolatban. Mit gondoltok erről ?
Jólvan máááár ! Akkor is jól esne , ha egyszer az életben nőnek érezhetném magam , és olyan személy kezdeményezne, aki számomra is vonzó.
És nem ezt a "kell? vedd el !" c. dolgot kéne előadni. Hát olyan túlvilági vágy ez ?
Egy férfi is mondhatná ezt: kezdeményezzen nálunk egyszer egy olyan nő, akit vonzónak találunk...
Az egész nézőpont kérdése...
Bizony való,mint Te is írtad lecsapták a kezedről az adott férfit,a hülye büszkeséged miatt.Hát vess magadra.
Ha tetszik valaki,Te is pontosan ugyanolyan joggal mehetsz oda hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!