Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kegyes hazugság?
Szerintem szimplán mondj annyit, hogy vállalkozó vagy és kész. Ez az igazság, ha egy férfi hazudozással kezdene nálam, akkor mikor kiderül erősen elgondolkodnék, hogy vajon miről "füllentett"/ "hazudott kegyesen" még, tehát oda lenne a bizalmam, onnantól kezdve nem hiszem, hogy elhinném, hogy de ő csak ebben nem mondott igazat, bár szerintem aki egy dologban hazudik, az utána/közben többen is fog.
Másodszor: már hogy a francba jönne fel a fizetésed? Ha csak te nem hozod fel.... Tőlem még senki nem kérdezte meg a fizetésem és én sem másokét, szóval teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy ha csak te nem utalgatsz rá nagyon, akkor bárki is randin eziránt érdeklődjön.
21/N
Komolyan valaki így válaszol a kérdésre, hogy mivel foglalkozol, hogy "vállalkozó vagyok"? Nekem ebből rögtön az jönne le, hogy vagy valami MLM ügynök és nem akar róla beszélni, vagy gyengeelméjű.
Ha megkérdezik, akkor szépen megmondod hogy konkrétan mit csinálsz. Ha építőipari vállalkozásod van, akkor azt mondod, hogy építészként dolgozol. Ha több ruhaboltod van, akkor azt mondod, hogy egy ruhakereskedelmi cégnél vagy beszerző és pénzügyes. Ha autókereskedő céged van, akkor űgyfélmenedzser vagy, vagy aminek hívják divatosan az eladót.
"...és mire vállalkozol?
- egy kapcsolatra veled"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!