Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Testileg nem vonz a lány, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testileg nem vonz a lány, de jól érzem magam vele, megér egy próbát?

Figyelt kérdés

Szóval már kb. 1 éve egyedülálló vagyok elkezdtünk mostanában találkozgatni egy lánnyal, fiatalabb nálam 5 évvel, az arca az kifejezetten szép és tetszik jó a stílusa is viszont eléggé "combos", kifejezetten az olyan testalkat ami semmiféle szexuális vonzalmat nem indít be bennem.

Viszont tényleg nagyon jól érzem magam vele, már most is várom, hogy találkozzunk újra :D Jólesik a közelsége, sőt pl., ha odabújik az viszont vált ki szexuális vonzalmat :D Elég sok lánnyal ismerkedtem itt az 1 év során, de ő az első aki belsőleg megfog, előtte csak olyan barátnőim voltak akiknek a teste is tetszett most viszont kicsit tanácstalan vagyok, játszani nem akarok vele, nem tudom, hogy működhet-e ez így.

Ti jártatok már olyannal aki testileg nem vonzott viszont széparcú/helyes volt ? Ha igen mi lett a kapcsolat vége ?

2015. szept. 1. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

A barátom teste nagyon nem jött be, arcra mindig is helyes volt. Nagyon kedveltem, de sokáig el sem tudtam képzelni, hogy szexelnék vele. Aztán mikor összebújtunk, csak felizgultam rá, és azóta is jól működik a szex, pedig már 7 éve együtt vagyunk.

Nem értem, hogy ha a közeledben van és fel tudsz rá izgulni, akkor mégis mi a probléma?

2015. szept. 1. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon felszínesen fog hangzani, de szeretem a szépet :D Mint a férfiak többsége erősen vizuális típus vagyok ruha nélkül még nem is láttam, de abban a helyzetben nem tudom milyen lesz látni is közben vagy nem is tudom, hogy írhatnám le az érzésemet ezzel kapcsolatban :)
2015. szept. 1. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

És te fullos pasi vagy kérdező, csak hogy ilyen magas elvárásaid vannak? ;)

Nekem is inkább a vékony, csinos lányok jönnek be. Egyszer randiztam egy 170cm/70kg-s lánnyal. Nem volt olyan kövér, mint gondoltam, nagyon aranyos csaj volt!

Válogatós f*$znak meg kutyában a helye ha még nem hallottad volna!

2015. szept. 1. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Nem kell olyan emberrel járni aki nem tetszik neked, mert abból semmi jó nem sül ki.
2015. szept. 1. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem a testalkat, testi felépítés számít. Ha jól kijöttök egymással és tetszik a stílusa, vállald fel nyugodtan :)
2015. szept. 1. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Járjatok együtt edzeni és a probléma megoldva.
2015. szept. 1. 11:08
 7/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan "fullos" pasi tőle sem várom el, hogy "fullos" legyen :D Edzeni nem hiszem, hogy fog valaha is járni, kicsit lustább típus meg 10-12 órázik :D plusz most kezdődik a főiskola is :)
2015. szept. 1. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig k#rva magasan van a léc nálad kérdező!
2015. szept. 1. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Barátommal pont így jártam. A közelében se tudtam megmaradni. De belsőleg tetszett, és jó volt a hangulat vele. 6 éve vagyunk együtt.
2015. szept. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!