Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csalódás után vagyok de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódás után vagyok de van még egy lány aki mindenhogy bejön nem csak testileg. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Szóval mindketten 15 évesek vagyunk a bibi annyi hogy osztálytársak is és én pár hete elhívtam egy csajt randira de nemet mondott és ez eléggé megviselt mert olyan jeleket adott hogy bejövök neki én meg beleestem szóval szar helyzet. Emiatt nem biztos hogy szeretnék még egyszer átélni egy ilyet viszont azt sem szeretném hogy elszalasszam.ugyan én ugy vettem észre hogy lehetne valami ugyanis amikor pl elhívtam hogy legyen a párom társastáncon akkor nagyon örült pedig ez olyan suli utáni dolog tehát még csak nem is kötelező illetve mintha jobban "odafigyelne" rám mint bárki másra.de én már semmit sem bízok a megérzéseimre a történtek után ezért is kérdezlek titeket. Ti mit tennétek a helyemben???
2013. okt. 21. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Húzd meg.
2013. okt. 21. 00:54
 2/2 anonim válasza:
Írtam privin
2013. okt. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!