Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthet ez? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és össze szeretnék jönni vele.

De nem tudom mit érez irántam. Tudom, egyszerübb lenne megkérdezni. Megkérdeztem tőle h mit gondol rólam és azt mondta, h tök aranyos vagyok.

Születésnapján irtam neki VIP-en egy levelet h

Szia, Boldog Szülinapot:) Erre Ő vissza irta hogy:

Szia.

áááááááááááá

nagyon köszi aree vagy tök teccett!!!!

pussszollak

láw

szijjjahhh...!!!!!!

Ez mit jelenthet?

2010. márc. 11. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha nem fogod megba szni akkor nem vagy ember,atmegy hozzad,ketten vagytok csak,azt a mindenet.es mi ha ugy ir?irasbol itelsz valakit?
2010. márc. 11. 16:36
 12/19 A kérdező kommentje:
nem ketten leszünk:/ nekem semmi bajom nincsen az írásával, mert egyépként nagyon kedves és aranyos lány szerintem.
2010. márc. 11. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs az írásával (manapság sokan írnak így). Ez még nem jelenti, hogy tetszel neki(sztem). Fontos lenne, hogy beszélgess vele egy keveset, hogy jobban megismerd és rájöjj, hogyan vélekedik rólad.

/bocsi, csak nem tudom már mennyre ismeritek egymást :S azt nem írtad le/

Sok bátorságot, sikert! ;)

2010. márc. 11. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti hogy a lány nem lehet több tizenhárom évesnél, képtelen normális-összetett mondatokat megfogalmazni, valószínűleg elég gyér tanuló, myvip-ezik a születésnapján ebből következik hogy nincs sok barátja akivel eltölthetné az időt mivel nincs sok barátja nagyon esélyes hogy csúnya is, mert ebben a korban a külső sokat számít. Ezen felül valószínűnek tartom hogy a kutyájával szereti seggből-szájba de ezt nem tudnám semmivel alátámasztani.

F/21

2010. márc. 11. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
17:17 - Mr. Sherlock, maga az?:D
2010. márc. 11. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
egyértelműen azt jelenti,hogy egy hülye p*csa
2010. márc. 11. 18:50
 17/19 A kérdező kommentje:

17:17

ne lepődj meg de már leirtam h 16 éves, és nem szép hanem gyönyörű, és van egy csomó haverja.

Amúgy már régebb óta ismerjük egymást.

2010. márc. 11. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Hmm, a kutyás részt viszont nem cáfoltad meg. JÓVAGYOK!
2010. márc. 14. 01:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Mert azt nem láttam:D
2010. márc. 17. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!