Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthet ez? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és össze szeretnék jönni vele.

De nem tudom mit érez irántam. Tudom, egyszerübb lenne megkérdezni. Megkérdeztem tőle h mit gondol rólam és azt mondta, h tök aranyos vagyok.

Születésnapján irtam neki VIP-en egy levelet h

Szia, Boldog Szülinapot:) Erre Ő vissza irta hogy:

Szia.

áááááááááááá

nagyon köszi aree vagy tök teccett!!!!

pussszollak

láw

szijjjahhh...!!!!!!

Ez mit jelenthet?

2010. márc. 11. 16:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ha összejössz vele tanítsd meg majd írni!
2010. márc. 11. 16:18
 2/19 A kérdező kommentje:
:D:D Oké, de van esély rá?
2010. márc. 11. 16:18
 3/19 anonim ***** válasza:
ha te nem tudod aki ismeri is akkor honnan tudjuk mi,most hazudjak es mondjam hogy szerelmes beled,elhiszem hogy szeretned hallani de nem igy van,szerintem csak kedves veled,annyira felreertelmezo?csokold meg amikor legkozelebb talalkoztok es megtudod.
2010. márc. 11. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:

már ne haragudj, de biztos, hogy ez a lány kell neked, ilyen írással?... Szerintem nem lehet túl komoly, ha normálisan sem tud beszélni.

Egyébként ez szerintem tök normális, nem jelenthet semmi különöset, a mai lányok össze vissza írogatnak ilyeneket. Szerintem hívd el randizni és megtudod mi lesz! Mozi vagy ilyesmi. Hány évesek vagytok egyébként?

2010. márc. 11. 16:20
 5/19 A kérdező kommentje:
2.-nak Háát nem tudom, eléggé félre értelmezhető :/
2010. márc. 11. 16:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Én 17 Ő 16
2010. márc. 11. 16:21
 7/19 anonim ***** válasza:
mi a gond az irassal mar megint?a mai embereknek az a trendi :)) mindenben az irast nezitek???jesszus maria
2010. márc. 11. 16:21
 8/19 A kérdező kommentje:
Látod :)
2010. márc. 11. 16:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen írású lánnyal össze se jönnék. Egyébként meg húzd ki azt a rohadt internetet, és találkozz a lánnyal IRL. Ott minden jobban kiderül.
2010. márc. 11. 16:31
 10/19 A kérdező kommentje:
Dolga van:D Amúgy ma jön át:)
2010. márc. 11. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!