Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 randi után nagyon nyomulós lenne valamilyen ajándékot venni?
Szóval elég sok információt megtudtam róla voltunk együtt pár helyen és volt 1 tárgy ami nagyon tetszett neki, amit, ha én most a 3. randink alkalmával valahogy becsempésznék a táskájába vagy ilyesmi ? :D
Mondhatni láttam a csillogást a szemében amikor megláttam, de nem akartam ott tolakodó lenni, hogy én akkor ezt most megveszem viszont ez ilyen, máris belecsapok a közepébe dolognak tűnne vagy akár a romantikus kategória is lehetne, ha mondjuk amikor hazaér belenéz a táskába és látja, hogy ott van ? :D
Szerintem is inkább neki ad oda, mintsem bele csempészd a táskájába. Elméletbe jól működik, hogy majd otthon megtalálja és nagyon fog örülni, de sok hátul ütője van.
pl:
-nem tudja megköszönni neked
-nem látod az arcán az örömöt mikor megkapja
-el is törhet a táskában stb..
Nem kell belecsempászni a táskájába, vagyis szerintem nem kellene!
Add oda neki a 3. randi elején. Szerintem örülni fog ennek a kedves gesztusnak. Vagyis én semmiképp nem venném ezt nyomulásnak.
Hát igazából említett olyasmit, hogy találkozott már olyan emberrel aki az első találkozás után már a közös életet tervezte kb. ami gondolom kicsi túlzás volt részéről ezért tartanék kicsit a személyes reakciójától :D
Viszont a kettőnk közti viszonyból ítélve pont nem azt érzem,hogy annyira zavarná még az sem, ha a közös jövőnket tervezgetném :D (tett olyan megjegyzéseket, hogy MAJD a távoli jövőben ezt meg azt csinálunk :D ) Szóval nem nagyon tudok kiigazodni még rajta, hogy mennyire léphetek olyanokat amiktől már most aztérezné, hogy "megfullad" :D
Az ajándék nem kifejezetten drága csak ő éppen nem tud ennyi pénzt nélkülözni rá, törékenynek sem törékeny nagynak sem nagy, de köszönöm a válaszaitokat és, ha arányaiban a legtöbben a személyes átadásnak örülnétek a legjobban valószínűleg így fogok tenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!