Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 randi után nagyon nyomulós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 randi után nagyon nyomulós lenne valamilyen ajándékot venni?

Figyelt kérdés

Szóval elég sok információt megtudtam róla voltunk együtt pár helyen és volt 1 tárgy ami nagyon tetszett neki, amit, ha én most a 3. randink alkalmával valahogy becsempésznék a táskájába vagy ilyesmi ? :D

Mondhatni láttam a csillogást a szemében amikor megláttam, de nem akartam ott tolakodó lenni, hogy én akkor ezt most megveszem viszont ez ilyen, máris belecsapok a közepébe dolognak tűnne vagy akár a romantikus kategória is lehetne, ha mondjuk amikor hazaér belenéz a táskába és látja, hogy ott van ? :D

2015. aug. 31. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Beletenni a táskájába elég Creepy, nem kéne.
2015. aug. 31. 12:52
 2/8 Mumusan ***** válasza:
100%
Én annak örülnék ha odaadnád, és lehetőséget adsz hogy megköszönjem.
2015. aug. 31. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
2-esnek igaza van: add oda személyesen! Amúgy nem gáz örömet okozni annak, akit kedvelsz. Ha eljuttok a harmadik randiig, az már jelent valamit, tehát nem nyomulás. Mondjuk nagyon drága ajándékot nem célszerű adni, mert az zavarba hozhatja.
2015. aug. 31. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább neki ad oda, mintsem bele csempészd a táskájába. Elméletbe jól működik, hogy majd otthon megtalálja és nagyon fog örülni, de sok hátul ütője van.

pl:

-nem tudja megköszönni neked

-nem látod az arcán az örömöt mikor megkapja

-el is törhet a táskában stb..

2015. aug. 31. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell belecsempászni a táskájába, vagyis szerintem nem kellene!

Add oda neki a 3. randi elején. Szerintem örülni fog ennek a kedves gesztusnak. Vagyis én semmiképp nem venném ezt nyomulásnak.

2015. aug. 31. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából említett olyasmit, hogy találkozott már olyan emberrel aki az első találkozás után már a közös életet tervezte kb. ami gondolom kicsi túlzás volt részéről ezért tartanék kicsit a személyes reakciójától :D

Viszont a kettőnk közti viszonyból ítélve pont nem azt érzem,hogy annyira zavarná még az sem, ha a közös jövőnket tervezgetném :D (tett olyan megjegyzéseket, hogy MAJD a távoli jövőben ezt meg azt csinálunk :D ) Szóval nem nagyon tudok kiigazodni még rajta, hogy mennyire léphetek olyanokat amiktől már most aztérezné, hogy "megfullad" :D

Az ajándék nem kifejezetten drága csak ő éppen nem tud ennyi pénzt nélkülözni rá, törékenynek sem törékeny nagynak sem nagy, de köszönöm a válaszaitokat és, ha arányaiban a legtöbben a személyes átadásnak örülnétek a legjobban valószínűleg így fogok tenni :D

2015. aug. 31. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora ajándék. 3. randin nekem furcsa lenne, ha valaki több ezer forintos cuccal állítana elém. De mondjuk egy pár száz forintos kis apróság inkább kedves, mint nyomulós.
2015. aug. 31. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy szál rózsának is örülnék...
2015. aug. 31. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!