Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, valaki valamilyen tanács?
röviden annyi, hogy 18 vagyok, eddig nem sok szerencsém volt a lányokkal...volt egy pár, de valahogy nem működött.most annyi a történet hogy ismerek egy lányt 2 éve, nagyon jó barátok vagyunk és most jutottunk el oda hogy én is, illetve szerintem ő is többet érez ( féltékenykedik, mondja hogy velem álmodott, rólam beszéltek suliban), és mostanság az én gondolataim körülötte forognak. csak az a baj hogy hirtelen 2 másik lány is van, akiknek bejövök, és elhívtak randizni...megjegyzem ők hívtak el, én semmi jelét nem mutattam hogy érdekelnének. és nem tudom mit tegyek, mert már volt hogy összejöttem egy nagyon kedves lánnyal, aki a barátom volt és végül nem működött és meg is szakadt küztünk a kapcsolat. de bennem van hogy mi van ha mi jól kijönnék ( már most is jól megvagyunk )...és mivan ha nem? őt is felejtsem el? :S
ő is 18.
Így soha nem azzal a lánnyal fogsz járni, akivel te szeretnél. Ne legyél nyuszi. Legyél határozott, magabiztos, férfias. Aki mer, az nyer. Hajrá! :)
Első voltam
21/L
Na akkor szuper. :)
Épp akartam írni, hogy a 2 lányért kár lenne beáldozni azt, ami jól indul, de látom már tervben van a randi, úgyhogy hajrá! :)
Ne állj hozzá negatívan, egyik ember/helyzet/szituáció sem egyforma, szóval lehet, hogy volt HASONLÓ eseted, ami rosszul sült el, de ez nem ugyanaz. Szóval én szurkolok!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!